Ανανεώνεται και η κορυφαία έκδοση Quadrifoglio της Alfa Romeo Giulia

Ανανεώνεται και η κορυφαία έκδοση Quadrifoglio της Alfa Romeo Giulia

Μετά την ανανέωση των Giulia και Stelvio, η Alfa Romeo προχωράει και στο φρεσκάρισμα των κορυφαίων τους εκδόσεων Quadrifoglio

Η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio θα ακολουθήσει την ανανέωση της απλής γκάμας της Giulia, με το αυτοκίνητο να πραγματοποιεί ήδη δοκιμές εξέλιξης όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο μέσω Instagram.

Από αυτές, όπου το αυτοκίνητο φαίνεται με ελαφρύ καμουφλάζ, διακρίνονται κάποιες αλλαγές οι οποίες ακολουθούν τη λογική της ανανεωμένης σχεδίασης και των απλών Giulia. Η εμπρός μάσκα αρχικά είναι ανασχεδιασμένη, όπως και ο προφυλακτήρας αλλά και τα φώτα, με έμφαση στην δυναμική υπόσταση της έκδοσης.

Alfa Romeo Quadrifoglio facelift

Στα πλαϊνά της τμήματα, η Quadrifoglio διαθέτει τον αναθεωρημένο λογότυπο του τετράφυλλου τριφυλλιού, με τις αλλαγές να είναι όμως περισσότερες στο πίσω μέρος.

Εκεί συναντάμε και πάλι νέο προφυλακτήρα αλλά και το highlight που είναι ο εντυπωσιακός νέος διαχύτης. Αυτός διαθέτει μεγαλύτερα πτερύγια και ενσωματώνει σε διαφορετικά πλαίσια τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης εκατέρωθεν των πλευρών του. 

Alfa Romeo Quadrifoglio facelift

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το σπορ σεντάν μοντέλο της Alfa Romeo, τα εμπρός φρένα θα είναι μεγαλύτερα και θα προσφέρουν ακόμα καλύτερη απόκριση και απόδοση, όμως πιο σημαντικό είναι πως το πλαίσιο θα επαναρυθμιστεί για να προσφέρει ακόμα καλύτερη σταθερότητα σε αυξημένες ταχύτητες και πρόσφυση στις στροφές.

Ο κινητήρας της αντίθετα δεν κρίθηκε σκόπιμο να αλλάξει, οπότε κάτω από το καπό της θα βρίσκεται και πάλι ο 2.9 lt V6 twin-turbo κινητήρας των 510 ίππων και των 600 Nm ροπής.

Η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία το δεύτερο τρίμηνο του έτους, ενώ λίγο αργότερα χρονικά θα ακολουθήσει και η ανανεωμένη Quadrifoglio έκδοση της Stelvio, με τις ίδιες αλλαγές και προσθήκες. 

Πηγή: Walter Vayr

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube