Το ανανεωμένο Audi Q8 2023 σιγά σιγά αποκαλύπτεται

Το ανανεωμένο Audi Q8 2023 σιγά σιγά αποκαλύπτεται

Το μεγάλο «κουπέ» SUV του Ingolstadt, το Audi Q8 θα παραμείνει πιστό στον κινητήρα εσωτερικής καύσης και στις plug-in hybrid εκδόσεις.

Audi Q8

Το Audi Q8 ανταγωνίζεται στην αγορά την BMW X6 και τη Mercedes-Benz GLE Coupé εδώ και πέντε χρόνια, από το 2018. 

Λογικά το μεγάλο γερμανικό κουπέ SUV έφτασε στο σημείο όπου είθισται να υπόκειται ένα μοντέλο στο σοβαρό restyling στη μέση της καριέρας. 

Αφήνοντας τις 100% ηλεκτρικές εκδόσεις στο Audi Q8 e-tron, το ανανεωμένο Audi Q8 θα διατίθεται μόνο με εξηλεκτρισμένους θερμικούς κινητήρες 

Ύστερα λοιπόν από πέντε χρόνια ευδοκίμου υπηρεσίας, η επίσημη παρουσίαση του αναθεωρημένου Audi Q8 είναι προγραμματισμένη για τις 5 Σεπτεμβρίου, στην ΙΑΑ του Μονάχου. Εν αναμονή αυτής της ημερομηνίας, το αυτοκίνητο κάνει τα πρώτα δειλά βήματά του στο web, με τον κατασκευαστή του Ingolstadt να αποκαλύπτει μια πρώτη εικόνα του θηρίου, με ένα σχέδιο που δείχνει το αυτοκίνητο από πίσω τρία τέταρτα.

Audi Q8
Το Audi Q8 δεν θα είναι 100% ηλεκτρικό όπως Audi Q8 e-tron, όπως στην έκδοση 55 quattro που δοκιμάζουμε, εδώ.

Προς το παρόν, οι αισθητικές τροποποιήσεις δεν είναι εμφανείς, αλλά θα πρέπει να παραμείνουν σχετικά διακριτικές σε σύγκριση με το μοντέλο που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά, πιθανότατα θα τροποποιηθούν τα εμπρός και τα πίσω φώτα, όπως και η γρίλια, η σχεδίαση των προφυλακτήρων και θα δούμε και νέα σχέδια στις ζάντες. Στο εσωτερικό, αναμένουμε ενημερωμένη τεχνολογία με πιο αποτελεσματικά βοηθήματα οδήγησης και βελτιωμένο υπολογιστή.

Audi Q8

Αφήνοντας τις 100% ηλεκτρικές εκδόσεις στο Audi Q8 e-tron, το ανανεωμένο Audi Q8 θα διατίθεται μόνο με εξηλεκτρισμένους θερμικούς κινητήρες κατά πώς κάνουν οι ανταγωνιστές του, BMW X6 και Mercedes-Benz GLE Coupé. Με ελαφρύ εξηλεκτρισμό μέσω 48βολτου συστήματος από τη μια και επαναφορτιζόμενους υβριδικούς κινητήρες από την άλλη. 

Το επίσημο ντεμπούτο του Audi Q8 στην ΙΑΑ του Μονάχου, θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος του χρόνου το εμπορικό λανσάρισμα στις αγορές.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube