Ανανεωμένη γκάμα Transit Sport από τη Ford

Ανανεωμένη γκάμα Transit Sport από τη Ford

Νέοι κινητήρες και ένα ακόμη μοντέλο για τους επαγγελματίες με σπορ ανησυχίες.

Η Ford ανανέωσε την γκάμα των σπορ εκδόσεων για τα επαγγελματικά της μοντέλα με νέους κινητήρες και αυξημένη ισχύ για το 2019. Τα τρία Transit (Custom, Connect και Courier) με το πρόθεμα Sport, απευθύνονται σε επαγγελματίες με ανήσυχο πνεύμα που θα ήθελαν κάτι πιο σπορ για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Ford Transit Sport

Το μεγαλύτερο Transit Custom Sport φορά πλέον το νέο πετρελαιοκινητήρα 2.0 EcoBlue turbo diesel με απόδοση 185 PS και 42,3 kgm ροπής που συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο SelecShift 6 σχέσεων (μέση κατανάλωση 6,9 λίτρα / 100km και εκπομπές C02 151 g/km).

Το δημοφιλές βαν έχει πιο σπορ ρύθμιση σε ανάρτηση και τιμόνι για μια πιο ευχάριστη οδηγική εμπειρία ενώ διατίθεται σε εκδόσεις με κοντό και μακρύ μεταξόνιο με ζάντες 17" ή 18", επεκτάσεις σε φτερά και προφυλακτήρες και μαύρες ρίγες στο αμάξωμα.

Ford Transit Sport

Το Transit Connect Sport που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων IAA ξεκινά την εμπορική του πορεία με τον 1.5 EcoBlue turbo diesel απόδοσης 120 PS που συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων (μέση κατανάλωση 5 λίτρα / 100km και εκπομπές CO2 130 g/km).

Εξωτερικά, το Transit Connect Sport ξεχωρίζει από τις σκουρόχρωμες ζάντες 16", τα μαρσπιέ και τις μαύρες ρίγες ενώ στο εσωτερικό τα καθίσματα έχουν επενδύσεις από δέρμα.

Ford Transit Sport

Τέλος, το μικρότερο Transit Courier Sport προστίθεται στη γκάμα και διατίθεται με πετρελαιοκινητήρα 1.5 TDCi 100 PS ή βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost 100 PS που συνεργάζονται με το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Εξωτερικά το μικρό βαν ξεχωρίζει από τις σπορ προσθήκες σε προφυλακτήρες και μαρσπιέ, τις πιο έντονες αποχρώσεις, τις ζάντες αλουμινίου και τα μαύρα γραφικά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube