Ανακοινώθηκε «επίσημα» η υβριδική Ford Mustang [video]

Ανακοινώθηκε «επίσημα» η υβριδική Ford Mustang [video]

Το Μπλε Οβάλ είχε ανακοινώσει εδώ και πολλούς μήνες το λανσάρισμα μιας υβριδικής εκδοχής της Mustang για το 2020, με θερμικό μοτέρ EcoBoost και ηλεκτρομοτέρ. Και να ένα κλιπ που λέει πως τελικά θα είναι V8.

Η Ford Mustang Hybrid θα φορά κάτω από το καπό κινητήρα V8; Η ιστορία ακούγεται πολύ καλή για να είναι αλήθεια. Ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει, αν πάρουμε τοις μετρητοίς το κλιπάκι που ανέβηκε στο Youtube από το τμήμα επικοινωνίας του Αμερικανού κατασκευαστή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ford, επένδυση $11 δισ. και 16 ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2022

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Ford Mustang Fastback 2.3 EcoΒoost

Στις εικόνες, η σεκάνς τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να δώσει τον πρέποντα ρυθμό και να ανεβάσει τα γράδα. Και, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει μια σπέσιαλ μάσκα και ανασχεδιασμένα φώτα που θα διαφοροποιήσουν τη Mustang Hybrid από τις βενζινοκίνητες εκδόσεις.

Ford Mustang Hybrid

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι όμως, είναι αυτή τη στιγμή του video: Ένα στοπ-καρέ, καλά τοποθετημένο στο 36ο δευτερόλεπτο, που δείχνει σε πείσμα των πιθανοτήτων έναν κινητήρα V8. Μια ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη παρουσίαση 3D, από τη στιγμή μάλιστα που γνωρίζαμε ότι ο πρώην τεχνικός διευθυντής Raj Nair είχε δώσει τον Ιανουάριο του 2017 πληροφορίες σχετικά με τον κινητήρα αυτής της Mustang, κάνοντας λόγο για ένα μπλοκ τύπου Ecoboost για το θερμικό μέρος. 

Ραντεβού το… 2020 για να μάθουμε περισσότερα! 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube