Αναβαθμισμένα Abarth 595 και 695 για το 2018

Αναβαθμισμένα Abarth 595 και 695 για το 2018

Τα μικρά της Abarth ενσωματώνουν μικρές κοσμητικές αλλαγές και πιο ηχηρό σύστημα εξάτμισης.

Τα Abarth 595 και 695 φρεσκαρίστηκαν ελαφρά για το ΜΥ 2018 με μικρές αισθητικές αλλαγές, αναθεωρημένο τριμ και νέα χρώματα.

Ένας νέος εμπρός προφυλακτήρας με μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα είναι η εμφανέστερη αλλαγή, η οποία όχι μόνο δείχνει πιο επιθετική, αλλά η εταιρεία υποστηρίζεται ότι αυξάνει την ψύξη του κινητήρα κατά 18%. Στο πίσω μέρος, υπάρχει ένας πιο έντονος διαχύτης, ενώ ανασχεδιάστηκαν οι ανακλαστήρες και τα αεροεισαγωγές.

Abarth 595

Κάθε ένα από τα πέντε επίπεδα εξοπλισμού είναι σεσημασμένο έτσι ώστε να ξεχωρίζει και μόνο από την όψη. Τα ένθετα των προφυλακτήρων, για παράδειγμα, είναι φινιρισμένα με μαύρο ματ στο βασικό 595, βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος στο 595 Turismo και γκρι στο 595 Competizione. Τόσο το Competizione όσο και το Pista εμπλουτίστηκαν από την επιλογή ενός νέου χρώματος με το όνομα «Adrenalina Green» και την επιλογή μαύρης οροφής. Μια πιο υποτονική απόχρωση «Asfalto Grey» εμπλούτισε την παλέτα του 595 Turismo.

Abarth 595

Το πέμπτο επίπεδο εξοπλισμού, το 695 Rivale, σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον ιταλικό κατασκευαστή σκαφών Riva. Είναι διαθέσιμο ως χάτσμπακ ή κάμπριο και βαμμένο σε διχρωμία και λεπτή γράμμωση εμπνευσμένη από σκάφος.

Όπως και τα διακοσμητικά του προφυλακτήρα, στο εσωτερικό τα χρώματα ποικίλουν ανάλογα με το επίπεδο του μοντέλου. Στο βασικό 595, η φαρδιά «πινελιά» κατά μήκος στο ταμπλό είναι στο χρώμα του αμαξώματος, στο Turismo είναι ματ γκρι, στο Competizione παίρνει ένα πιο σκούρο φινίρισμα και στο Rivale έχει ενθέσεις από σφενδάμι, προαιρετικά με μαόνι.

Abarth 595 Pista

Ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει κατά τα λοιπά στη καμπίνα, ωστόσο το μπαρόμετρο έχει λευκό κρυφό φωτισμό, έτσι ώστε να είναι ευκολότερο στην ανάγνωση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube