Το 2026 το πρώτο ηλεκτρικό της Ηonda Sony Mobility

Το 2026 το πρώτο ηλεκτρικό της Ηonda Sony Mobility

Τα πρώτα μοντέλα της Ηonda Sony Mobility θα κυκλοφορήσουν το 2026 και θα είναι διαθέσιμα για αγορά από το διαδίκτυο.

Ηonda Sony Mobility

Τα πρώτα μοντέλα της σύμπραξης κορυφής των δύο κολοσσών από την Ιαπωνία θα κυκλοφορήσουν το 2026, ξεκινώντας από τις αγορές των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας.

Το βιβλίο παραγγελιών θα ανοίξει το δεύτερο μισό του 2026 και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Ηonda Sony Mobility μέσω διαδικτύου.

Τα πρώτα ηλεκτρικά τους μοντέλα θα στοχεύουν στην premium αγορά, έχοντας βέβαια το ανάλογο κόστος αγοράς. Παράλληλα, θα εξοπλίζονται με ένα λογισμικό που θα έχει εξελιχθεί από τη Sony και θα δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να αγοράζουν τις συνδρομές που επιθυμούν σε διάφορους τομείς που θα αφορούν την άνεση και την ψυχαγωγία.

Ηonda Sony Mobility

Θυμίζουμε ότι η Honda θα βάλει στο τραπέζι την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει στην εξέλιξη και κατασκευή αμαξωμάτων και μηχανικών μερών, ενώ η Sony θα «παίξει» στο δικό της γήπεδο που είναι οι τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών, απεικόνισης, δικτύων και ψυχαγωγίας.

Τέλος, η νέα εταιρεία δεν θα διαθέτει δικά της εργοστάσια συναρμολόγησης κάτι που σημαίνει πως τα προϊόντα της θα βγαίνουν από τις γραμμές παραγωγής της Honda, οι οποίες βεβαίως θα δεχτούν τις αρμόζουσες τροποποιήσεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube