Η Nissan παρουσιάζει ένα ηλεκτρικό παγωτατζίδικο!

Η Nissan παρουσιάζει ένα ηλεκτρικό παγωτατζίδικο!

Η Nissan αποκαλύπτει στη Βρετανία με την ευκαιρία της Clean Air Day ένα επαγγελματικό παγωτατζίδικο e-NV200, με τροφοδοσία από μπαταρίες από παλιότερα EV.

Η Βρετανία γιορτάζει σήμερα, 20 Ιουνίου, ένα ιδιαίτερο περιβαλλοντικό γεγονός. Αυτή την ημέρα που ονομάζεται «Clean Air Day» επιτρέπει σε όλους να αποδείξουν την ευαισθησία τους στην προστασία του περιβάλλοντος. Η Nissan δεν έχασε την ευκαιρία να αποδείξει τη δική της με ένα ηλεκτρικό επαγγελματικό παγωτατζίδικο με βάση το βαν e-NV200.

Η ιαπωνική εταιρεία και η σπεσιαλίστρια στο παγωτό κρέμα Mackie’s of Scotland συνεργάστηκαν πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Και ενώ τα περισσότερα φορτηγά του είδους επαφίενται σε ένα κινητήρα ντίζελ για να κρατήσει τα προϊόντα στη θερμοκρασία που πρέπει, το Nissan e-NV200 βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.

Clean Air Day

Η τροφοδοσία των ψυκτικών συσκευών παρέχεται από μια μπαταρία που παλιά χρησιμοποιείτο από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο -ένα Leaf για την περίπτωση, χωρίς αμφιβολία. Ένας οικολογικός τρόπος για να δώσεις μια δεύτερη νιότη σε αυτό το στοιχείο, του οποίου η ανακύκλωση είναι δύσκολη ακόμα και σήμερα. Μπαταρία που μπορεί να επαναφορτιστεί σε μία ώρα μέσω συμβατικής πρίζας ή σε τέσσερις ώρες με τους ηλιακούς συλλέκτες που βρίσκονται στην οροφή του e-NV200.

Clean Air Day

Όσο για το Nissan e-NV200 αυτό καθαυτό, πρόκειται για επιτυχημένο μοντέλο το οποίο διατίθεται σε έκδοση Maxi και σε έκδοση Camper. Ωστόσο, για την έκδοσή του σε παγωτατζίδικο, η γιαπωνέζικη φίρμα μάρκα δεν εξέφρασε την επιθυμία της να το διαθέσει στην αγορά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube