Land Rover Discovery Sport 2024, ανανέωση κυρίως στο εσωτερικό

Land Rover Discovery Sport 2024, ανανέωση κυρίως στο εσωτερικό

Το φρεσκάρισμα του Land Rover Discovery Sport αφορά κυρίως το εσωτερικό, με νέα κονσόλα, εξελιγμένα ψηφιακά όργανα και infotainment, και καλύτερο φιλτράρισμα του αέρα.

Land Rover Discovery Sport 2024

Το πολυτελές βρετανικό 5/7θέσιο SUV, το Land Rover Discovery Sport, διαθέτει πλέον στάνταρ, για όλες τις εκδόσεις κινητήρα και εξοπλισμού, ψηφιακό πίνακα οργάνων και χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι.

Επιπλέον, η κεντρική κονσόλα έχει ανασχεδιαστεί. Συγκεκριμένα, φιλοξενεί μια νέα κυρτή οθόνη αφής, διαγωνίου 11,4 ιντσών. Το σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro² προσφέρει νέα μενού και μια πλαϊνή μπάρα για πρόσβαση σε λειτουργίες πολυμέσων, έντασης ήχου, κλιματισμού και πλοήγησης μέσω ψηφιακών κουμπιών.

Το Pivi Pro² υποστηρίζει επίσης ασύρματα τα Apple CarPlay και Android Auto και ένας επαγωγικός φορτιστής βρήκε τη θέση του στην ανασχεδιασμένη (και απλοποιημένη) κεντρική κονσόλα. Και κάθε σειρά καθισμάτων δε, ακόμα και η 3η, διαθέτει υποδοχές USB-C.

Land Rover Discovery Sport 2024

Προαιρετικά, η Land Rover προσφέρει το σύστημα Cabin Air Purification Plus για τον καθαρισμό του αέρα στην καμπίνα σκάφος. Το CAPP χρησιμοποιεί φίλτρο PM2.5 και διαχείριση CO2 για τον έλεγχο του επιπέδου διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό του Land Rover Discovery Sport. Με την τεχνολογία nanoe X δε, καταπολεμά τα παθογόνα. Βοηθά επίσης στη μείωση των οσμών, των βακτηρίων και των αλλεργιογόνων. 

Οι επιβάτες μπορούν να ελέγχουν την ποιότητα του εξωτερικού αέρα επί τόπου ή στον προορισμό τους με την εφαρμογή Air Quality Index (AQI). 

Land Rover Discovery Sport 2024

Για να παραμείνετε «συνδεδεμένοι» με τον έξω κόσμο, το Land Rover Discovery Sport μπορεί να εξοπλιστεί με πανοραμική οροφή. Τέλος, εκτός από μερικές ανεπαίσθητες εξωτερικές στιλιστικές λεπτομέρειες, η ανανέωση για το 2024 περιλαμβάνει επίσης περισσότερες επιλογές χρώματος στα δέρματα του σαλονιού, νέες σχέδια σε ζάντες και νέες αποχρώσεις για το αμάξωμα.

Land Rover Discovery Sport 2024

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube