Στην Ελλάδα το προσιτό scooter UM Chill

Στην Ελλάδα το προσιτό scooter UM Chill

Ο αμερικάνικος οίκος δίκυκλων UM Motorcycles, του οποίου την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα έχει αναλάβει η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. παρουσιάζει το νέο σκούτερ UM Chill 125.

Το νέο UM Chill είναι ένα σκούτερ με ρετρό στυλ και σχεδίαση που εντυπωσιάζει, ενσωματώνοντας τα καλύτερα στοιχεία της παλιάς Ιταλίας, ενώ διαθέτει σύγχρονη τεχνολογία και πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά. 

Το νέο σκούτερ της αμερικάνικης UM, είναι ελαφρύ, μόλις πάνω από τα 100 kg, ενώ οι μαζεμένες αναλογίες του το καθιστούν πολύ εύκολο και άνετο στην οδήγηση, ικανό να ελιχθεί έξυπνα στην πυκνή κίνηση της πόλης. Παράλληλα, η ρύθμιση του πλαισίου, ανάρτηση-φρένα, με τηλεσκοπικό πιρούνι και δισκόπλακες εμπρός και πίσω στους τροχούς αλουμινίου 12’’, εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια στην καθημερινή οδήγηση.

UM Chill 

Το νέο UM Chill διατίθεται σε δύο εκδόσεις, ανάλογα το στυλ του οδηγού, τις Classic και Sport. Η έκδοση Classic αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους η παραδοσιακή αισθητική ενός αστικού σκούτερ τους εκφράζει απόλυτα, ενώ η έκδοση Sport ξεχωρίζει από τα ενθουσιώδη χρώματα στην οποία είναι διαθέσιμη, τα εντυπωσιακά αυτοκόλλητα και τον σύγχρονο προβολέα LED.

Για να μπορεί να εξυπηρετήσει στο έπακρο το σκοπό του, τις απρόσκοπτες αστικές μετακινήσεις, το νέο UM Chill εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση 8,7 ίππων. Με μεγάλο ρεζερβουάρ 6 lt και μόλις 2,7 lt/100 km μέση κατανάλωση, το νέο σκούτερ της αμερικάνικης UM εξασφαλίζει ικανή αυτονομία και μεγάλη οικονομία στις καθημερινές μετακινήσεις. 

Σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή του, που ξεκινά από τα €2.000 και πλαισιώνεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών, το νέο UM Chill στις εκδόσεις Classic και Sport, προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό εκλεπτυσμένης αισθητικής, αστικής χρηστικότητας και καθημερινής οικονομίας σε όποιον το επιλέξει.

Γνωρίστε περισσότερα για τη UM Motorcyles και δείτε τα μοντέλα της εδώ
 

UM Chill

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube