Νέο MV Agusta Brutale 1000 Nürburgring 2022

Νέο MV Agusta Brutale 1000 Nürburgring 2022

Η τρελή ιδέα της δημιουργίας του πιο ακραίου MV Agusta Brutale που έχει κατασκευαστεί ποτέ…

MV Agusta Brutale 1000 Nürburgring 2022

Ο πρόλογος της MV Agsuta για το νέο «έργο τέχνης» που περιλαμβάνεται στην γκάμα της για το 2022, το Brutale 1000 Nürburgring, κάνει λόγο «για την τρελή ιδέα της δημιουργίας του πιο ακραίου Brutale που έχει κατασκευαστεί ποτέ»

Ιδέα που συνελήφθη εκεί, στην «Κόλαση του Πράσινου Δράκου», το γνωστό μας Nordschleife, όπου η ακραία επιτάχυνση, το οριακό φρενάρισμα και η εξωπραγματική κλίση με πολλά χιλιόμετρα μέσα στις στροφές, καθιστούν το Nürburgring τον «Ναό της Ταχύτητας».

Η μοτοσικλέτα είναι φυσικά βασισμένη στο Brutale 1000RR και τον εν σειρά Euro5 4κύλινδρο που αποδίδει 208 ίππους. Η κατασκευή του -όπως μαρτυρά και το όνομα- έγινε σε συνεργασία με τη θρυλική γερμανική πίστα. 

Το κύριο μέλημα ήταν η μείωση του βάρους και η πιο εντυπωσιακή -τόσο οπτικά όσο και ουσιαστικά- επέμβαση γι’ αυτό, είναι οι κάρμπον ζάντες της BST. To κέντρο τους είναι ακόμη πιο ελαφρύ και πιο άκαμπτο, με το μη αναρτώμενο βάρος να είναι σημαντικά χαμηλότερο από του στάνταρ Brutale 1000RR. Φυσικά, με αντίστοιχα οφέλη στο γυροσκοπικό φαινόμενο και τη δυναμική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ΜΟΤΟ

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube