Νέο Kymco People S 125/150 2018

Νέο Kymco People S 125/150 2018

Τα δύο νέα Kymco People S εμπλουτίζουν μια οικογένεια που έχει ιστορία σχεδόν είκοσι ετών. Μια ιστορία που έχει κάνει το όνομα People συνώνυμο των scooter με μεγάλους σε διάμετρο τροχούς.

Για το 2018 η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 125 και 150cc που απευθύνονται στον πλέον απαιτητικό αγοραστή. Τίποτα δεν έμεινε ίδιο, η ποιότητα υλικών και συναρμογής έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, ενώ η ανάρτηση και το νέο πλαίσιο στοχεύουν να φέρουν οδική συμπεριφορά και άνεση σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα.

Τεχνολογία G5-ECO
Νέοι και οι κινητήρες, τετραβάλβιδοι τεχνολογίας G5-ECO, προσφέρουν επιδόσεις εφάμιλλες των αντίστοιχων υγρόψυκτων, με χαμηλότερο βάρος και κόστος συντήρησης αλλά και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου αλλά. Έχουν εξελιχθεί με σκοπό την ήσυχη λειτουργία, τη μεστή απόδοση και τη μεγάλη οικονομία. Συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές Euro4 και αποδίδουν 11,3 ίππους στις 8.500 στροφές και 10,4 Nm ροπή στις 7.000 στροφές για το 125 και 14 ίππους στις 8.500 στροφές και 12 Nm ροπή στις 7.000 στροφές για το 150 αντίστοιχα.

Σχεδιασμένο στην Ιταλία
Ο σχεδιασμός του νέου People S έγινε στην Ιταλία και αποπνέει μια εξαιρετική αίσθηση φινέτσας και πολυτέλειας. Η εμφάνιση είναι προσαρμοσμένη σε μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές, δίνοντας ένα ευρωπαϊκό αέρα στα νέα S. Oι αιχμές κυριαρχούν, οι καμπύλες απουσιάζουν. Τα φωτιστικά σώματα είναι παντού τεχνολογίας LED, ενώ το πάνελ των οργάνων με τις δύο οθόνες LCD παρέχει στη στάνταρ μορφή του υπερπλήρεις ενδείξεις, που περιλαμβάνουν ακόμα και στροφόμετρο. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και έκδοση εξοπλισμένη με την πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe της Kymco, που εκτοξεύει τη χρηστικότητα στα ύψη.

Διαβάστε περισσότερα στο motomag.gr

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube