Νέα MV Agusta Brutale 800 RR America

Νέα MV Agusta Brutale 800 RR America

H MV Agusta παρουσίασε μια ακόμα εξωτική μοτοσυκλέτα βασισμένη στη νέα Brutale 800 RR.

Αυτή είναι η ολοκαίνουρια Brutale 800 RR βαμμένη στα χρώματα της θρυλικής 750 S America του 1975. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η MV Agusta φτιάχνει μια περιορισμένης παραγωγής Brutale στα χρώματα εκείνης της μοτοσυκλέτας του 1975.

Το είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν, τόσο με την τετρακύλινδρη Brutale 1000, όσο και με την τρικύλινδρη 800. Το ενδιαφέρον εδώ έχει να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι η Brutale του 2018 έχει πλήρως ανασχεδιασμένο κινητήρα και σημαντικές αλλαγές στη γεωμετρία του πλαισίου, καθώς και αναβαθμισμένο λογισμικό στα ηλεκτρονικά.

Στον κινητήρα, η MV Agusta έχει αλλάξει πολλά σημεία των κάρτερ με βασικό στόχο τη μείωση των μηχανικών θορύβων, ενώ στο πλαίσιο, η νέα γεωμετρία του και οι αλλαγές στο σχήμα του είχαν στόχο την σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και την καλύτερη απορρόφηση των ανωμαλιών στο δρόμο. Είναι πραγματικά ευχάριστο που βλέπουμε την MV Agusta να βελτιώνει και να εκσυγχρονίζει τις μοτοσυκλέτες της μετά από την τόσο μακρά περίοδο οικονομικής αστάθειας που πέρασε.

MV Agusta

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube