MotoGP Ιαπωνία: Pole position για Marquez σε μικτές συνθήκες

MotoGP Ιαπωνία: Pole position για Marquez σε μικτές συνθήκες

Μόνο το Motegi έλειπε από την συλλογή του

Σε μία πίστα που μόλις είχε στεγνώσει, προλαβαίνοντας καθαρή γραμμή για σήμερα από το τέλος της FP4 και μετά, οι χρόνοι έπεφταν σταδιακά με τα γλιστρήματα να καραδοκούν. Στην FP3 ο Petrucci κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο εν μέσω έντονης βροχόπτωσης και ο Marquez ξεκίνησε να θυμίζει τον εαυτό του στην FP4 που στέγνωνε.

Στην Q1 εκείνος που ξεχώρισε χωρίς να πάρει ένα από τα δύο χρυσά εισιτήρια, ήταν ο Nakagami που προσπαθούσε για τον καλύτερο χρόνο ενώ εγκαταλείπει αυτή την σεζόν για να χειρουργηθεί και να προλάβει έτσι την επόμενη με την οποία έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Honda. Στο ενδιάμεσο, όπως είπαμε πριν μέρες, θα τον αντικαταστήσειο Zarco, προς απογοήτευση του Rossi που ήθελε τον Γάλλο να βοηθά στην εξέλιξη της Yamaha.

Ο Rossi τα πήγαινε πολύ καλύτερα στο βρεγμένο, ωστόσο κατάφερε να αποφύγει την Q1, στην οποία καλύτερο χρόνο είχε ο Crutchlow και πολύ κοντά του, μόλις για 2,5 χιλιοστά, ανέβηκε ο Rins. Μονάχα ο Cruchlow θα έδειχνε την ίδια αποφασιστικότητα και στην Q2 που εξασφάλισε την 5η θέση και μόλις για λίγο δεν κατάφερε να απομακρύνει τον Vinales από την 4η.

Διαβάστε την συνέχεια στο MOTO μαζί με την πλήρη πίνακα αποτελεσμάτων

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube