Kawasaki ZH2: Διέρρευσαν φωτογραφίες του υπερτροφοδοτούμενου γυμνού!

Kawasaki ZH2: Διέρρευσαν φωτογραφίες του υπερτροφοδοτούμενου γυμνού!

Το Supercharged “streetfighter” φωτογραφήθηκε στο κουτί του

Ο αναγνώστης μας, Γιώργος “Elbow Down” Α. μας έδωσε μία δυνατή πληροφορία, εντόπισε τις φωτογραφίες του ZH2 στην αρχή του ταξιδιού τους στο ίντερνετ. Φωτογραφημένο στο κουτί του μέσα, και με παραμόρφωση από τον φακό του κινητού τηλεφώνου, μπορεί στην αρχή να το μπερδέψεις με σκούτερ, όμως είναι πράγματι το ΖΗ2 που πιθανότατα πηγαίνει στο Tokyo Motor Show όπου και θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα.

Δεν φαίνονται και πολλά περισσότερα από τα ελάχιστα που είχε δείξει η Kawasaki με τα προηγούμενα teaser video αλλά μπορεί πλέον κανείς να καταλάβει το πρόσωπο και να πάρει μία ιδέα για τις μαζεμένες του διαστάσεις. Μπροστά έχουμε έντονες γωνίες και φυσικά το λογότυπο που έκανε την εμφάνισή του με την σειρά Η2, τις υπερτροφοδοτούμενες μοτοτοσυκλέτες με τον απίστευτο τεχνολογικά υπετροφοδότη που έχει πλανητικό κιβώτιο δύο σχέσεων και απαιτεί κατασκευαστική ακρίβεια που ως τώρα ήταν οικονομικά ασύμφορο να υπάρχει σε βιομηχανική κλίμακα.

Πάνω από μία πενταετία αργότερα, με την Kawasaki να έχει αποδείξει πως μπορεί να διατηρήσει αυτή την κατασκευαστική ακρίβεια αναλλοίωτη, μοντέλα όπως αυτό δημιουργούνται για να αποφέρει το κέρδος που πρέπει να υπάρχει για όλο αυτό τον κόπο.

Διαβάστε την συνέχεια στο ΜΟΤΟ και δείτε τις φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας που θα παρουσιαστεί στις 23 Οκτωβρίου!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube