Η UM Motorcycles στην EICMA 2023

Η UM Motorcycles στην EICMA 2023

Η UM Motorcycles θα δώσει δυναμικό παρόν στη φετινή EICMA 2023 παρουσιάζοντας όλη τη γκάμα των δίτροχων μοντέλων της και αρκετά νέα.

UM Motorcycles

Η αμερικάνικη UM Motorcycles, της οποίας την αποκλειστική διάθεση για την ελληνική αγορά έχει η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., θα συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Μοτοσυκλέτας και Εξοπλισμού, EICMA 2023, που διεξάγεται στο Μιλάνο, από τις 7-12 Νοέμβρη.

Η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας και Εξοπλισμού, EICMA, αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τον κόσμο των 2 τροχών. Από τότε που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1914 στο Μιλάνο, αποτελεί το γεγονός με τους περισσότερες συμμετοχές επισκεπτών, εκθετών, παρόχων υπηρεσιών, καθώς και εκπροσώπων Τύπου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η UM Motorcycles προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, συμβαδίζοντας με τις αξίες της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. που αποτελεί ένα δυνατό και αξιόπιστο παίχτη στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, με την υπογραφή Β.Ν. Θεοχαράκης. Αναλόγως, η UM Motorcycles, δίνει βάση στην καινοτομία των προϊόντων της, που διαθέτουν εντυπωσιακό σχεδιασμό, αξιόπιστη κατασκευή και προσφέρουν απόλυτη ευχαρίστηση σε όποιον τα επιλέξει, με τιμές ανταγωνιστικές και απόλυτο σεβασμό στον πελάτη, ο οποίος και θα απολαμβάνει υπηρεσίες after sales υψηλού επιπέδου.

UM Motorcycles

Η UM Motorcycles γεννήθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα το 1999. Από την πρώτη μέρα, οι ιδρυτές της, με γνώμονα την καινοτομία και το εξαιρετικό design, κατασκεύαζαν δίκυκλα και μοτοσυκλέτες που όχι μόνο καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών, αλλά και εντυπωσιάζουν για την ποιότητά τους.

Η γκάμα UM Motorcycles απαρτίζεται από μοντέλα της κατηγορίας underbone (σ.σ.: το λεγόμενο παπί), scooters και μοτοσυκλέτες, που όλα τους έχουν ως κοινό γνώρισμα την υψηλή αισθητική και την εξαιρετική ποιότητα υλικών.

Πιο συγκεκριμένα, η UM, στην πρώτη κατηγορία δίκυκλων, διαθέτει το Flash 125LX, ενώ στην κατηγορία των scooters διαθέτει τα Chill 125 (στις εκδόσεις Sport και Classic) και το XPEED 125RX. Τέλος, στην κατηγορία των μοτοσυκλετών διατίθενται τα Renegade 125 (στις εκδόσεις Sport, Commando και Freedom) και Renegade 300 (στις εκδόσεις Commando και Freedom).

Στην EICMA 2023 η UM Motorcycles θα βρίσκεται για να παρουσιάσει μια σειρά νέων μοντέλων, σε παγκόσμια πρεμιέρα. Αναμεσά τους το νέο Renegade 300 ST, που κορυφώνει τη γκάμα Renegade, ενώ διαθέτει έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών, TPS, κάμερα οπισθοπορείας, θύρα USB, ενσωματωμένα ηχεία Bluetooth, άνετη διθέσια σέλα με ενσωματωμένη πλάτη συνοδηγού, κεντρικό σταντ, μαρσπιέ οδηγού τύπου πλατφόρμας, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, στάνταρ ABS και ένα μεγάλο εμπρός φέριγκ που παρέχει ομαλή ροή αέρα και μειωμένη αντίσταση στον αναβάτη.

UM Motorcycles

Στην κατηγορία των dual – purpose μοτοσυκλετών, η UM Motorcycles θα παρουσιάσει 4 νέα μοντέλα. Τις “ON-OFF”  DSR RALLY 300 and DSR ROAD 300, που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν νέους πελάτες, αλλά και υπάρχοντες που θέλουν ένα δεύτερο δίκυκλο, εξίσου ευέλικτο αλλά και οδηγοκεντρικό.

Στις κατηγορίες των enduro και Supermotard, η UM Motorcycles, θα παρουσιάσει τις νέες DSR EX 300 and DSR SM 300, που εξοπλίζονται με κινητήρα 300cc, με 28 ίππους και 25 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας διασκεδαστική οδήγηση, άριστες επιδόσεις και άνεση τόσο εκτός δρόμου, όσο και μέσα στη πόλη.

Πηγή: UM Motorcycles

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube