Mitsubishi: Aναβιώvει τη Ralliart και επιστρέφει στους αγώνες!

Mitsubishi: Aναβιώvει τη Ralliart και επιστρέφει στους αγώνες!

Έπειτα από απουσία 11 ετών, η Mitsubishi, επαναφέρει στο προσκήνιο τη Ralliart και επανέρχεται στους αγώνες.

Η είδηση αν μη τι άλλο σκορπά χαμόγελα σε όλους τους φίλους του Motorsport. Η Mitsubishi, παρότι δεν ανακοίνωσε επίσημα πότε, που και με ποιο προϊόν θα επανέλθει στα αγωνιστικά μονοπάτια, είναι αρκετό στην παρούσα φάση για εμάς, ότι θα το κάνει και μάλιστα υπό τη σκέπη του αγωνιστικού της τμήματος, της Ralliart.

Η πρώτη εικόνα που δημοσίευσε η ιαπωνική φίρμα απεικονίζει ένα Mitsubishi L200 στα χρώματα φυσικά της Ralliart και πέραν τούτου σιγήν ιχθύος! Ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας, Takao Kato, αρκέστηκε απλώς να δηλώσει ότι «η Mitsubishi επανέρχεται στους αγώνες». Σύντομα βέβαια, θα ακολουθήσει και η επίσημη ανακοίνωση η οποία θα ρίχνει άπλετο φως για την αγωνιστική δράση των Ιαπώνων. 

ralliart

Θυμίζουμε, ότι η Ralliart, ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της δράση το 1983 κατακτώντας πολλές νίκες αλλά και τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Το πιο πιθανό σενάριο κατά τη γνώμη μας, είναι η Ralliart, να πραγματοποιήσει το μεγάλο come back στο WRC από τη στιγμή μάλιστα που στόχος και της Mitsubishi είναι να προωθήσει παγκοσμίως και το νέο της υβριδικό σύστημα κίνησης.

Σε συνάρτηση δε με το νέο υβριδικό φορμάτ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το πράξει αυτό αλλά και να το κάνει γνωστό σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Αναμένουμε με αγωνία τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube