Mini Remastered Oselli Edition από τον David Brown

Mini Remastered Oselli Edition από τον David Brown

Συλλεκτική έκδοση σε περιορισμένη παραγωγή 60 μονάδων για τα 60 χρόνια του Mini.

Η βρετανική εταιρεία David Brown Automotive με έδρα το Silverstone, παρουσίασε την ειδική έκδοση Oseli Edition του δικού της Mini Remastered με αφορμή τα 60 χρόνια από την παρουσίαση του θρυλικού μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Mini Remastered: Παλιό Mini, νέα καρδιά

Το Mini Remastered Oselli Edition θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 60 μονάδων  Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε λευκή και γκρι απόχρωση αμαξώματος σε συνδυασμό με αγωνιστικές ρίγες σε κόκκινο, μπλε ή πράσινο χρώμα. Επιπλέον το μοντέλο ξεχωρίζει από μικρές λεπτομέρειες σε γρίλια και χρωμιωμένα μέρη αλλά και από το κάλυμμα του κινητήρα που είναι βαμμένο στο ίδιο χρώμα με τις ρίγες.

Mini Oselli edition

Μηχανικά, το μοντέλο έχει δεχθεί τις επεμβάσεις της Oselli που έχει εμπειρία στους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η χωρητικότητα του κινητήρα A-Series έχει αυξηθεί στα 1,4 λίτρα με απόδοση 111 PS (+40% σε σύγκριση με του Mini Remastered), νέο σύστημα εισαγωγής και νέα εξάτμιση, ενώ στο χειροκίνητο κιβώτιο έχει προστεθεί μια ακόμη σχέση (5 ταχύτητες).

Η έκδοση εξοπλίζεται επίσης με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ Spax, φαρδύτερα ελαστικά και ισχυρότερα φρένα με τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός (ταμπούρα πίσω).

Η τιμή του συλλεκτικού Mini ξεκινά από τις £98.000 (€109.625) για το τετραθέσιο και από τις £108,000 (€120.811) για το διθέσιο με ρολ κέιτζ.

Πηγή: Autocar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube