Michele Pirro: Επέστρεψα από μια πτήση με 350 km/h

Michele Pirro: Επέστρεψα από μια πτήση με 350 km/h

Ο αναβάτης της Ducati σχολιάζει την τρομακτική του πτώση στο Mugello.

Το να χάσεις τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με 350km/h, να απογειώνεσαι πάνω από αυτήν, να σκας στο έδαφος και να μένεις αναίσθητος για 15 περίπου λεπτά και την επόμενη μέρα να είσαι στην πίστα και να παρακολουθείς τον αγώνα, είναι κάτι παραπάνω από το να κερδίσεις το τζόκερ μετά από 1.000 τζακ-ποτ.

Ο Michele Pirro είχε ένα πολύ άσχημο ατύχημα στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Mugello και όλοι στις πρώτες εικόνες είχαν φοβηθεί για το χειρότερο.
Ωστόσο, ο Pirro αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Φλωρεντίας και αφού υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις διαγνώστηκε με μια εξάρθρωση ώμου και με μερικούς μώλωπες (σ.σ: Εντάξει, και με μια μεγάλη τρομάρα σίγουρα).
Αν δει κάποιος το βίντεο του ατυχήματος είναι αυτό που λέμε έπεσε από την Ακρόπολη, στάθηκε όρθιος και βρήκε και ένα πορτοφόλι γεμάτο 500άρικα.

pi

Ο ίδιος ο Pirro ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο facebook, τόσο κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, όσο και από την πίστα όπου παρακολούθησε τον αγώνα της Κυριακής από το γκαράζ της ομάδας του, της Ducati, σχολιάζοντας με χιούμορ: «επιστροφή μετά από μια πτήση 350 km/h».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube