Mercedes-AMG με $1.500!

Mercedes-AMG με $1.500!

Όσοι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα πραγματικό, τετράτροχο όχημα που φέρει τη σφραγίδα της Mercedes-AMG, μπορούν να συμβιβαστούν... με ένα ηλεκτρικό πατίνι.

Είναι κομματάκι δύσκολο, ο τυπικός ιδιοκτήτης ενός μοντέλου της Mercedes-AMG, να δει με καλό μάτι την απόκτηση του εν λόγω ηλεκτρικού πατινιού. Ακόμα κι αν η ίδια η Mercedes-AMG τονίζει ότι πρόκειται για μια λύση που εξυπηρετεί τις μεταφορικές ανάγκες των οδηγών σε μικρές αποστάσεις... 

Το Mercedes-AMG E-Scooter κοστίζει έως $1.500.

Την κατασκευή του e-scooter, έχει αναλάβει η ελβετική εταιρεία Micro Mobility, η οποία έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς με τη γερμανική φίρμα τα τελευταία χρόνια. Το Mercedes-AMG e-Scooter «φορά» ένα ηλεκτρικό μοτέρ 500 Watt που του επιτρέπει να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 20 km/h, ενώ η μπαταρία των 9,6 Ah επαρκεί για την κάλυψη 40 km με μία μόνο φόρτιση.

Mercedes-AMG

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχει καμία τεχνολογική καινοτομία ή οποιαδήποτε «ενεργή» συμμετοχή της AMG στην εξέλιξη του, με τις εν λόγω προδιαγραφές να συναντώνται στην πλειονότητα των e-scooter αυτού του τύπου στην αγορά. 

Όλα είναι θέμα μάρκετινγκ, από την άποψη ότι τα λογότυπα της AMG, κοσμούν το ηλεκτρικό πατίνι, ενώ το μαύρο ματ χρώμα, σήμα κατατεθέν σε πολλά μοντέλα της εταιρείας, δίνει το παρών ξεχωρίζοντας το από τα υπόλοιπα e-scooter της αγοράς. 

Mercedes-AMG

Για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, η τιμή εκκίνησης είναι τα $1.000, ενώ ανάλογα με τα έξτρα, μπορεί να φθάσει έως τα $1.500. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube