Με τα χρώματα της Ηyundai Ελλάς ο Λάμπρος Αθανασούλας και στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις

Με τα χρώματα της Ηyundai Ελλάς ο Λάμπρος Αθανασούλας και στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις

Η Hyundai Ελλάς στηρίζει και φέτος το ελληνικό πλήρωμα των Λάμπρου Αθανασούλα - Νίκου Ζακχαίου που θα αγωνισθούν στο Ράλλυ Ακρόπολις 2023 με ένα Hyundai i20 N Rally2.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Στις αρχές Σεπτεμβρίου και πιο συγκεκριμένα στις 7 Σεπτεμβρίου θα εκκινήσει το φετινό EKO Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο γιορτάζει 70 χρόνια ζωής το 2023 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει και φέτος κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και αμέσως μετά θα ακολουθήσει Υπερειδική διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού. Η σχεδίαση του φετινού αγώνα περιλαμβάνει ορισμένες προσθήκες και κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα δύο προηγούμενα έτη.

Η Hyundai Ελλάς στηρίζει και φέτος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, για 3η συνεχόμενη χρονιά, τη συμμετοχή του ελληνικού πληρώματος των Λάμπρου Αθανασούλα - Νίκου Ζακχαίου με το Hyundai i20 Ν Rally2.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Το διεθνώς αναγνωρισμένο «Ράλλυ των Θεών» αποτελεί το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Ελλάδα. Είναι βεβαίως σε όλους γνωστό ότι η Hyundai Μotorsport κυριάρχησε στον περσινό 10ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA με το εξαιρετικό αποτέλεσμα 1-2-3 για πρώτη φορά στην ιστορία της αλλά και για πρώτη φορά στην ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις μετά από 33 χρόνια.

Παράλληλα, η Hyundai κατέκτησε εξαιρετική διάκριση και από το καταξιωμένο ελληνικό πλήρωμα των Λάμπρου Αθανασούλα - Νίκου Ζακχαίου που κατέλαβαν με Hyundai i20 N Rally2 την 1η θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων και την εξαιρετική 16η θέση τους στη γενική κατάταξη του Ράλλυ Ακρόπολις 2022 ενώ τερμάτισαν 9οι στην απαιτητική κατηγορία WRC2. 

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να γνωρίσουν περισσότερα για το ελληνικό πλήρωμα και τη συμμετοχή της Hyundai Hellas Rally Team.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube