Με νέα εμφάνιση η Alfa Romeo στο Grand Prix του Las Vegas

Με νέα εμφάνιση η Alfa Romeo στο Grand Prix του Las Vegas

Το μονοθέσιο της Alfa Romeo αλλάζει εμφάνιση ειδικά για το Grand Prix του Las Vegas.

Alfa Romeo F1 Team Stake

Οι οδηγοί της Alfa Romeo F1 Team Stake, Valtteri Bottas και Zhou Guanyu, αποκάλυψαν την ειδικά για την περίσταση βαμμένη C43 με την οποία θα τρέξουν στο Grand Prix του Las Vegas.

Η νέα εμφάνιση αποτελεί έμπνευση του Alfa Romeo Centro Stile και αποσκοπεί στο συνδυασμό του μοναδικού στιλ της μάρκας με την αύρα του Las Vegas, τη μητρόπολη της παγκόσμιας διασκέδασης.

Alfa Romeo F1 Team Stake

Εμπρός από το εμβληματικό ξενοδοχείο Aria Resort & Casino, οι οδηγοί Valtteri Bottas και Zhou Guanyu μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αποκάλυψαν στο κοινό την νέα εμφάνιση του μονοθεσίου.

Το μονοθέσιο είναι κατά βάση μαύρο, ωστόσο από το cockpit και πίσω μοιάζει ντυμένο με τραπουλόχαρτα που έχουν το τετράφυλλο τριφύλλι, κόκκινες καρδιές -όπως στις πραγματικές τράπουλες- και τον αριθμό έξι. Ο τελευταίος δεν είναι διαλεγμένος τυχαία αλλά αναφέρεται στα χρόνια της συνεργασίας με την αγωνιστική ομάδα της Sauber.

Η ειδική εμφάνιση για το συγκεκριμένο αγώνα δεν αφορά αποκλειστικά στο μονοθέσιο το ίδιο. Αφορά επίσης στις φόρμες των οδηγών που είναι διακοσμημένες με χρυσό τετράφυλλο τριφύλλι και επίσης χρυσούς χαρακτήρες για τον αριθμό και το όνομα του κάθε οδηγού.

Alfa Romeo F1 Team Stake

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube