Με 88 συμμετοχές η Ανάβαση Πιτίτσας αυτό το ΣΚ

Με 88 συμμετοχές η Ανάβαση Πιτίτσας αυτό το ΣΚ

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει στις 10-11 Νοεμβρίου τον τελευταίο γύρο του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2018.

Η Ανάβαση Πλατάνι «Πιτίτσα», που προσμετρά και στο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 10-11 Νοεμβρίου.
 
Οι συμμετοχές έφτασαν τις 88, γεγονός που δείχνει πόσο αγαπητή είναι η Ανάβαση Πιτίτσας σε όλους τους αγωνιζόμενους, παρά το ότι είναι ο τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος. Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πάτρας καταβάλλει τα μέγιστα με σκοπό τόσο την οδηγική ευχαρίστηση των αγωνιζομένων, όσο και το μοναδικό θέαμα για τους θεατές, με πρώτο μέλημα την ασφάλεια όλων.

Οι χρονομετρημένες δοκιμές θα γίνουν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:30. Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, στις 10:00 το πρωί. Ο δρόμος θα κλείνει σε κάθε περίπτωση μία ώρα νωρίτερα. Παρακαλούνται οι φίλοι θεατές να υπακούουν στις υποδείξεις της Αστυνομίας και των υπευθύνων της οργάνωσης για την ασφάλεια τους και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα συμμετοχών (αρχείο pdf). Περισσότερα νέα και πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στο site του ΑΟΠ: www.aop.gr.

Ανάβαση Πιτίτσας 2018

[Πηγή: ΟΜΑΕ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube