Με 155 συμμετοχές η Ανάβαση Ριτσώνας αυτό το ΣΚ

Με 155 συμμετοχές η Ανάβαση Ριτσώνας αυτό το ΣΚ

Το διήμερο 28 και 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η Ανάβαση Ριτσώνας, ο 2ος γύρος του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων.

Οι 155 συμμετοχές αποτελούν αριθμό-ρεκόρ τα τελευταία χρόνια για αγώνα αναβάσεων στη χώρα μας, αποδεικνύοντας περίτρανα τη μεγάλη αγάπη των αγωνιζομένων για την πιο ιστορική ανάβαση του θεσμού.

Την ευθύνη οργάνωσης του αγώνα έχει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.), με την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.). Στο πλευρό των οργανωτών θα βρίσκεται και το MyKteo Μ.Γ. Θαλάσση.

Σε όλες τις κατηγορίες αναμένονται όμορφες μάχες, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού συμμετοχών, οι οποίες θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι τέλους. Στον αγώνα θα συμμετέχουν και 17 αυτοκίνητα του Ενιαίου, τα οποία φέτος είναι πιο αναβαθμισμένα σε σχέση με την το 2017, στη δεύτερη χρονιά του θεσμού. Ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί ζωντανά από το STAR Κεντρικής Ελλάδας που εκπέμπει πανελλαδικά. Αξίζει να σημειωθεί πως για μια ακόμη χρονιά οι οργανωτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να διεξαχθεί μια ασφαλής ανάβαση για θεατές και αγωνιζόμενους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του αγώνα, το πρωί του Σαββάτου 28 Απριλίου και συγκεκριμένα στις 10:30 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ νωρίτερα (08.00-09.30) θα έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων. Τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Απριλίου, με την εκκίνηση να δίνεται στις 10:30. Για τους θεατές, ο δρόμος θα κλείσει μία ώρα νωρίτερα.

Η Γραμματεία και το Γραφείο Τύπου του αγώνα θα λειτουργούν μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου στα γραφεία του Α.Σ.Μ.Α, Αχαρνών 70, Κηφισιά, τηλ.210 8087267, και το Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου στο χώρο της αφετηρίας. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα Δελτία Πληροφοριών.

Δείτε αναλυτικά τις 155 συμμετοχές, και ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα της Ανάβασης Ριτσώνας, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ.Μ.Α. και τη σελίδα του αγώνα στο Facebook.

Πρόγραμμα

Σάββατο 28.04.18
Διανομή Εντύπων και αριθμών Συμμετοχής: 08.00-09.30
Διοικητικός & Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: 08.00 – 09.30
Δημοσίευση Πίνακα Εκκινούντων: 10.00
Κλείσιμο Δρόμου: 09.30
Υποχρεωτική Ενημέρωση Αγωνιζομένων: 10.10
Έναρξη Χρονομετρημένων Δοκιμών: 10.30

Κυριακή 29.04.18
Κλείσιμο Δρόμου: 09.30
Εκκίνηση Αγώνα: 10.30
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: μετά τη λήξη του Β' σκέλους
Δημοσίευση Αποτελεσμάτων: μισή ώρα μετά τη λήξη του Β’ σκέλους
Απονομή Επάθλων: μία ώρα μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων
(ο χώρος θα ανακοινωθεί)
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube