Lewis Hamilton: «Τέλειο πρώτο ραντεβού» με τη νέα Mercedes W10 [video]

Lewis Hamilton: «Τέλειο πρώτο ραντεβού» με τη νέα Mercedes W10 [video]

Δείτε τον πρωταθλητή ενθουσιασμένο από την πρώτη του επαφή με το νέο του μονοθέσιο στην πίστα του Silverstone.

Η Mercedes χρησιμοποίησε μια από τις «ημέρες κινηματογράφησης» που δικαιούται, για να δώσει στον Hamilton και τον Valtteri Bottas την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από το νέο τους μονοθέσιο.

Η ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα ένα onboard video όπου ο Hamilton γελάει ευχαριστημένος και λέει πόσο «εκπληκτικό» έδειξε το μονοθέσιο στον πρώτο του «γύρο εγκατάστασης» και πόσο καλά πήγαν γενικά τα πράγματα.

«Ήταν ένα τέλειο πρώτο ραντεβού, πιθανώς ένα από τα καλύτερα που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε. «Όμως το πιο εντυπωσιακό ήταν που είδα το μονοθέσιο να ολοκληρώνεται χθες το βράδυ. Και στη συνέχεια το πόσο ομαλά πήγαν όλα σήμερα.

«Υπάρχουν πράγματα πάνω στα οποία μπορούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όμως τόσοι άνθρωποι δούλεψαν ακούραστα για να φτιάξουν αυτό το αυτοκίνητο και το να βλέπεις να βγαίνει για δοκιμή, να βγάζει όλο το πρόγραμμα που χρειαζόμασταν και να κάνει και την κινηματογράφηση, είναι κάτι σπουδαίο.

«Για μένα είναι τρελό, αφού τρέχω τόσα χρόνια –είναι η έβδομη χρονιά μου στην ομάδα– όμως ο ενθουσιασμός που ένιωσα σήμερα ήταν ο ίδιος που είχα όταν πρωτομπήκα σε μονοθέσιο F1. Κάτι πραγματικά παράξενο, που δεν το περίμενα».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube