Ξέχασε το αυτοκίνητό του σε πάρκινγκ για 20 χρόνια!

Ξέχασε το αυτοκίνητό του σε πάρκινγκ για 20 χρόνια!

Κι όταν το ξαναβρήκε, αυτός ήταν γέρος και το αυτοκίνητο για πέταμα.

Τέρας μνήμης ο Γερμανός της ιστορίας μας. Πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε γκαράζ της Φρανκφούρτης όταν ήταν 56 ετών, και το ξέχασε.

Τελικά υπέθεσε ότι του το έκλεψαν, δήλωσε την «κλοπή» στην αστυνομία, αλλά το αυτοκίνητο δεν βρέθηκε.

Αυτά έγιναν το 1997. Φέτος, πριν λίγο καιρό, ένα συνεργείο ανέλαβε να κατεδαφίσει ένα παλιό κτίριο στη Φρανκφούρτη. Όταν έφτασε στο γκαράζ, βρήκε εκεί ένα αυτοκίνητο που έδειχνε εγκαταλελειμμένο για πολύ καιρό. Κάλεσε την αστυνομία, που μετά από έρευνα βρήκε τον –76χρονο πλέον– ιδιοκτήτη και του το επέστρεψε.

Όμως, μετά από 20 χρόνια, το αυτοκίνητο ήταν πλέον ένα σκουριασμένο ερείπιο που κατέληξε στα παλιοσίδερα.

Έτσι καταγράφηκε η ιστορία στα γερμανικά ΜΜΕ. Βέβαια, υπάρχει η πιθανότητα το αυτοκίνητο όντως να κλάπηκε και να εγκαταλείφθηκε στο παλιό γκαράζ. Από την άλλη, μπορεί ο ιδιοκτήτης να ήταν τόσο μεθυσμένος μετά από κραιπάλη σε μπαρ, που να ξέχασε τα πάντα – όπως στην ταινία Hangover.

Και μη νομίσετε ότι αυτή η περίπτωση είναι μοναδική. Το αυτοκίνητο του Γερμανού “Herr Alzheimer” ήταν ένα VW Passat. To VW Polo της φωτογραφίας μας είχε εγκαταλειφθεί στο κεντρικό δημοτικό πάρκινγκ του Bradford της Αγγλίας επί δύο χρόνια και ο Δήμος αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση ότι, αν δεν το έπαιρνε ο ιδιοκτήτης του, θα το πήγαινε στην πρέσα.

Όμως ο ιδιοκτήτης δεν φάνηκε – ίσως διότι για να το πάρει θα έπρεπε να πληρώσει 5.211 στερλίνες (€5.800) σε τέλη στάθμευσης!...

[ΠηγέςIndependent, Daily Mail]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube