WaterCar Panther: Το πιο γρήγορο αμφίβιο αυτοκίνητο!

WaterCar Panther: Το πιο γρήγορο αμφίβιο αυτοκίνητο!

Είναι τζιπ; Είναι ταχύπλοο; Όχι, είναι το WaterCar Panther. Ένα εντυπωσιακό και, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, ταχύτατο αμφίβιο όχημα

Εάν πέρα από δίπλωμα αυτοκινήτου, κατέχεις και δίπλωμα ταχυπλόου, τότε το εντυπωσιακό αμφίβιο WaterCar Panther αξίζει την προσοχή σου, έχεις δεν έχεις να διαθέσεις τα 76.000 δολάρια που κοστίζει η απλούστερη έκδοσή του.

Με αμάξωμα από fiberglass και εμφάνιση που παραπέμπει σε παλιότερα Jeep Wrangler, το αμφίβιο όχημα της WaterCar πάει παντού και σύμφωνα με τους δημιουργούς του μάλιστα, ταχύτερα από κάθε άλλο παρεμφερές όχημα. Η αμερικανική εταιρεία δηλώνει πως το Panther είναι το ταχύτερο αμφίβιο και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να την αμφισβητήσουμε.

Εφοδιάζεται με κινητήρα V6 3,7 λίτρων της Acura (θυγατρική της Honda στην Αμερική) ο οποίος αποδίδει 305 ίππους 37,8 kgm ροπής στις 4.500 rpm. Η εταιρεία ανακοινώνει τελική ταχύτητα 128 km/h, ενώ με το βάρος να κυμαίνεται στα 1.340 kg, και το 0-100 km/h δεν πρέπει να είναι κακό, παρόλο που η εταιρεία δεν το ανακοινώνει.

Στο νερό το Panther μπορεί να κινηθεί με ταχύτητες έως 45 μιλίων, αν η θάλασσα είναι «λάδι», ενώ η διαδικασία ανύψωσης των τροχών γίνεται με υδραυλικό μηχανισμό και δεν διαρκεί περισσότερο από 15 δευτερόλεπτα. Αν πάλι έχετε αμφιβολίες για την χρησιμότητά του. Ρίξτε μια ματιά στο απολαυστικό βίντεο και θα δείτε πολλές χρήσεις του!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube