Volvo: Δωρεάν οδική βοήθεια διά βίου

Volvo: Δωρεάν οδική βοήθεια διά βίου

Στις ΗΠΑ, η Volvo λανσάρισε το πρόγραμμα «Tow for life» που προσφέρει δωρεάν ρυμούλκηση ή μεταφορά και οδική βοήθεια διά βίου, ό,τι μοντέλο και όποιας χρονολογίας κι αν είναι!

Για να λανσάρεις μια τέτοια προσφορά σε μια χώρα τόσο διαδικαστική όσο και εκτεταμένη, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος για τα δυνατά σημεία σου. Η Volvo ανακοινώνει το πρόγραμμα «Tow for life» το οποίο θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε ιδιοκτήτη της Volvo σε όλη την Αμερική να έχει δωρεάν βοήθεια και ρυμούλκηση, ανεξάρτητα από το αν η εγγύηση του κατασκευαστή ισχύει ή έχει παρέλθει.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι ένας ιδιοκτήτης P1800 θα μπορεί να επωφεληθεί από αυτή την υπηρεσία: Σε περίπτωση βλάβης, το αυτοκίνητο θα ρυμουλκείται δωρεάν στην πλησιέστερη αντιπροσωπεία της Volvo. Προφανώς, τα έξοδα επισκευής από το συνεργείο της Volvo θα βαρύνουν τον ιδιοκτήτη.

Αυτή η προσφορά είναι μια πολύ καλή είδηση, ειδικά για όσους έχουν παλιά μοντέλα και δεν έχουν απαραιτήτως ασφάλεια με διευρυμένες υπηρεσίες, όπως η ρυμούλκηση και η οδική βοήθεια σε απομακρυσμένα σημεία. Έτσι θα είναι δυνατόν να πας διακοπές ή να ταξιδέψεις εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σου χωρίς το φόβο ότι θα μείνεις αμανάτι αν χρειαστεί επισκευή ή βοήθεια το αυτοκίνητό σου.

Η υπηρεσία αυτή δεν έχει ανακοινωθεί στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη και παραμένει αποκλειστικά για τους Αμερικανούς. Κάτι που όμως στο προσεχές διάστημα θα μπορούσε να ισχύσει και παγκόσμια, αν και δεν έχουμε επίσημη πληροφόρηση για κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube