Viper biturbo «κουρεύει» δύο αυτοκίνητα κι ένα δέντρο [video]

Viper biturbo «κουρεύει» δύο αυτοκίνητα κι ένα δέντρο [video]

Ναι, ατυχήματα μπορούν να συμβούν στον καθένα, αλλά όταν πας γυρεύοντας αυξάνεις καά πολύ τις πιθανότητες.

Κανένα Viper δεν είναι «φιλικό» κι ευκολοδήγητο. Πόσω μάλλονόλα τα προηγούμενα που δεν είχαν καν traction control (η νέα απέκτησε και ESP...) κι άφηναν τον έλεγχο των 600 ίππων αποκλειστικά στο δεξί πόδι του οδηγού. 

Για κάποιο λόγο, ένας Ουκρανός θεώρησε ότι το ανοιχτό SRT 10 της προηγούμενης γενιάς που είχε χρειαζόταν παραπάνω άλογα και έβαλε δύο τούρμπο στον V10 των 8,4 lt. Σώφρονα δεν τον λες, αλλά περί ορέξεως...

Την περασμένη Δευτέρα ανακάλυψε, με άσχημο τρόπο, ότι η οχιά δαγκώνει πολύ άσχημα όταν την προκαλέσεις. Κινούμενος, ηλιθιωδώς, με υψηλή ταχύτητα σε αστικό δρόμο της Σεβαστούπολης, κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει δύο παρκαρισμένα, ένα cee’d κι ένα Fabia, πριν ένα δέντρο βάλει φρένο στην ξέφρενη πορεία του.

Ευτυχώς, οι μόνες απώλειες ήταν οι λαμαρίνες αφού δεν χτύπησε κανείς. Ακόμα και ο οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά μόνο τραύματα. Πρέπει πάντως να στερείσαι στοιχειώδους ευφυΐας για να κινείσαι τόσο επικίνδυνα μέσα στον κόσμο...

[Πηγή: Carscoops, Φωτό: Valerie Chekanuk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube