UEFA Champions League: Παγκόσμιος πρεσβευτής της Nissan ο Yaya Touré

UEFA Champions League: Παγκόσμιος πρεσβευτής της Nissan ο Yaya Touré

Μαζί με τους Iniesta και Silva, ο Yaya Touré συμπληρώνει το τρίο των πρεσβευτών της Nissan στο UEFA Champions League.

Η Nissan εμπλουτίζει τη συναρπαστική εμπειρία στο UEFA Champions League, έχοντας πλέον ως παγκόσμιο πρεσβευτή της για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, τον καταξιωμένο μέσο της Manchester City και της Ακτής Ελεφαντοστού, Yaya Touré. Συγκεκριμένα, ο Yaya Touré υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη Nissan τόσο για το UEFA Champions League, όσο και για το Πρωτάθλημα Εθνών Αφρικής για το 2015 (Orange Africa Cup of Nations).

Ο Yaya Touré μαζί με τους Andrés Iniesta και Thiago Silva, αποτελούν πλέον το συναρπαστικό τρίο των “μηχανικών ενθουσιασμού” της Nissan (Nissan’s Engineers of Excitement), όπου και αναμένεται να συμβάλουν τα μέγιστα στην προώθηση των καινοτομιών της μάρκας, μέσα από μια συναρπαστική ποδοσφαιρική εμπειρία. Συγκεκριμένα, ο Touré θα πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από τηλεοπτικές και έντυπες διαφημίσεις για το UEFA Champions League, αρχής γενομένης τον Φεβρουάριο του 2015.

Σε σχετικές του δηλώσεις, ο Yaya Touré  είπε : “Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τη Nissan, ως χορηγό του UEFA Champions League, αλλά και του Orange Africa Cup of Nations για το 2015. Είχα την τύχη να κερδίσω πολλά τρόπαια στην καριέρα μου, αλλά ως Αφρικανός, το Orange Africa Cup of Nations ήταν πάντα ο στόχος μου. Πραγματικά ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Nissan, προκειμένου από κοινού, να φέρουμε τον ενθουσιασμό στους οπαδούς αυτών των μεγάλων διοργανώσεων, σε όλο τον κόσμο”.

Nissan καλωσορίζει τον Yaya Touré στην οικογένειά της ως παγκόσμιο πρεσβευτή της”, δήλωσε ο Roel de-Vries, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Επικεφαλής του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Nissan. “Όντας ένας από τους κορυφαίους μέσους της γενιάς του, ο Yaya Touré αποτελεί τον ιδανικό πρεσβευτή για τη Nissan, καθώς διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες που συνδυάζουν τον ρυθμό, τη δύναμη και την υψηλή τεχνική κατάρτιση, στοιχεία που ενσωματώνει η Nissan  και στα αυτοκίνητά της”.

Ο Yaya Touré έχει διακριθεί τρεις φορές ως ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Αφρική, έχει κερδίσει το UEFA Champions League με την Barcelona, αλλά και πέντε τίτλους εγχώριων πρωταθλημάτων σε 4 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Αγγλίας και της Ισπανίας. Με πάνω από 80 επίσημες συμμετοχές στο ενεργητικό του στην εθνική της Ακτής του Ελεφαντοστού, ο Yaya Touré είναι ο αρχηγός της ομάδας που θα την οδηγήσει στα προκριματικά του Orange Cup of Nations, τον Ιανουάριο του 2015.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παγκόσμια συνεργασία της Nissan με το UEFA Champions League, αλλά και με  τη διοργάνωση του UEFA Super Cup, αποτελεί τη μεγαλύτερη συμφωνία χορηγίας  που έχει συνάψει ποτέ ο Ιαπωνικός Κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με αυτή τη συμφωνία, η Nissan εγκαθιδρύεται ως ο επίσημος παγκόσμιος συνεργάτης των παραπάνω κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, από την περίοδο 2014-15 έως και το 2017-18.

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube