Τσαντιά από γυναίκα δίνει τέλος σε καταδίωξη μοτοσικλετιστή [video]

O κλέφτης ξέφευγε από την αστυνομία, αλλά τον γκρέμισε από το σκούτερ με την τσάντα της μια διερχόμενη γυναίκα-Ράμπο!

Οι καταδιώξεις κακοποιών από την αστυνομία συνήθως καταλήγουν σε κλείσιμο ή χτύπημα του οχήματός τους από περιπολικά.

Εδώ οι αστυνομικοί προφανώς δεν ήθελαν να χτυπήσουν το σκούτερ του κακοποιού, από φόβο μην τον τραυματίσουν. Έτσι, την καθοριστική πρωτοβουλία ανέλαβε μια γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο. Τη στιγμή που ο κακοποιός περνούσε δίπλα της, του έφερε την τσάντα της στο κεφάλι, ρίχνοντάς τον κάτω, με αποτέλεσμα να τον πιάσουν οι αστυνομικοί.

Δύο ερωτήματα προκύπτουν: Πρώτον, γιατί η γυναίκα πήρε αυτή την πρωτοβουλία. Και δεύτερον, τι είχε μέσα στην τσάντα της.

Στο πρώτο ερώτημα, η πιθανή εξήγηση είναι ότι μάλλον και η ίδια θα είχε πέσει θύμα τσαντάκια με μηχανάκι, οπότε τους είχε άχτι. Και στο δεύτερο ερώτημα, η απάντηση είναι… ρίξτε μια ματιά σε οποιαδήποτε γυναικεία τσάντα. Έχει μέσα ό,τι βάλει ο νους σας, με αποτέλεσμα να ζυγίζει κάμποσα κιλά και να αποτελεί θανάσιμο όπλο.

Πάντως το θάρρος, η ετοιμότητα και η αποφασιστικότητα της συγκεκριμένης γυναίκας-Ράμπο δεν παύουν να εκπλήσσουν. Ίσως να είναι και αυτή αστυνομικός, ή αθλήτρια πολεμικών τεχνών ή κάτι ανάλογο. Στις πρώην χώρες του ανατολικού μπλοκ, τέτοιες ψαρωτικές τύπισσες κυκλοφορούν ελεύθερες…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Καλά, με αυτή τη γυναίκα βρήκε να τα βάλει; [video]

Τελικά, αν είχαμε περισσότερες τέτοιες vigilante” να περιπολούν στους δρόμους, οι πόλεις μας θα ήταν πολύ πιο ασφαλείς…

TAGS