Τριλογία ταινιών Initial D ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι [video]

Τριλογία ταινιών Initial D ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι [video]

Το δημοφιλές anime Initial D μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και το πρώτο επεισόδιο της τριλογίας αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι περιπέτειες του Takumi και της Toyota Corolla AE86 του πρόκειται να μεταφερθούν και στη μεγάλη οθόνη. Το πρώτο επεισόδιο της τριλογίας ονομάζεται Legend 1: Awaken και θα βγει στις αίθουσες της Ιαπωνίας τον ερχόμενο Αύγουστο.

Το Initial D ξεκίνησε ως manga. Ένα κόμικ που έδειχνε την εξέλιξη του νεαρού Takumi Fujiwara σε δεινό drifter που κάθε βράδυ λιώνει λάστιχο και κοντράρεται με αντιπάλους σε στριφτερά ορεινά περάσματα της ιαπωνικής επαρχίας (touge). Το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το 1995, ενώ τον Νοέμβριο του 2013 βγήκε το 48ο. Η σειρά έχει μεταφραστεί επίσημα στα Αγγλικά, τα Γαλλικά και τα Κινέζικα.

Από το 1998 ξεκίνησε η μεταφορά του και στη μικρή οθόνη με τη δημιουργία του anime Initial D, που οι φίλοι του drifting και της ιαπωνικής αυτοκινητικής κουλτούρας παρακολουθούν φανατικά μέχρι σήμερα. Αυτό το καλοκαίρι περιμένουμε το Legend 1: Awaken, το πρώτο επεισόδιο της νέας τριλογίας του Initial D. Και αυτό είναι το πρώτο trailer:

[Πηγή: Japanese Nostalgic Car]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube