Τρελή καταδίωξη στις ΗΠΑ με 286 km/h [video]

Τρελή καταδίωξη στις ΗΠΑ με 286 km/h [video]

Δείτε το βίντεο με το περιπολικό να καταδιώκει μια Ford Mustang στο Αρκάνσας των ΗΠΑ. 

Στις αρχές του Οκτωβρίου, περίπου στις 1:40 μετά τα μεσάνυχτα ο αστυνομικός Μάθιου Γουόκερ της Κρατικής Αστυνομίας του Αρκάνσας περιπολούσε στον αυτοκινητόδρομο όταν είδε στον καθρέφτη του ένα αυτοκίνητο να τον πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα. Έκανε δεξιά και ενεργοποίησε το πίσω ραντάρ του περιπολικού που έδειξε ότι το όχημα κινείτο με 78 mph σε ζώνη 65 mph. 

Καθώς τοn προσπέρασε το αυτοκίνητο, ο αστυνομικός άναψε τους φάρους του περιπολικού και έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει. 

Κάπου εκεί ξεκίνησε μια τρελή καταδίωξη με τον οδηγού του αυτοκινήτου (μια γκρι Ford Mustang) να αναπτύσσει ταχύτητα και τον αστυνομικό να τον ακολουθεί. Το ραντάρ του περιπολικού έγραψε ότι τα αυτοκίνητα είχαν αναπτύξει ταχύτητα 178 mph (286 km/h), όταν μετά από λίγο ο οδηγός της Mustang έχασε τον έλεγχο, χτύπησε δύο αυτοκίνητα και κατέληξε σε ένα τοίχο. 

Όπως ήταν φυσικό συνελήφθη και αποδείχθηκε ότι βρισκόταν εκτός φυλακής με αναστολή, οπότε οδηγήθηκε πίσω στο κελί του να εκτίσει το υπόλοιπο της αρχικής του ποινής μαζί με όποια ποινή του επιβληθεί για υπερβολική ταχύτητα, πρόκληση ατυχήματος, κτλ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube