Transformer από μοτοσικλέτα σε Lamborghini! [+video]

Transformer από μοτοσικλέτα σε Lamborghini! [+video]

Αν ζητάτε τον ορισμό της υπερβολής και του κακού γούστου, ιδού!

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να παραγγείλει μόνο ένας Αμερικανός με ιταλική καταγωγή και πορτοφόλι τόσο χοντρό όσο και το γούστο του.

Πρόκειται για ένα εξάμβλωμα που έχει το εμπρός μέρος μιας μοτοσικλέτας Boss Hoss και την ουρά μιας Lamborghini. Μην αγανακτήσετε όμως. Για να φτιαχτεί, δεν κόπηκαν στη μέση μια super cruiser μοτοσικλέτα V8 και μια Aventador. Απλά, η Boss Hoss του Tennessee, στις ΗΠΑ, κατασκευάζει θηριώδη τρίκυκλα από το 1990 και σε πολλά από αυτά φτιάχνει το πίσω μέρος έτσι ώστε να μοιάζει με σπορ αυτοκίνητο, από Corvette μέχρι Chevy του 1957 – σε μικρογραφία, βέβαια.

Στο συγκεκριμένο τρίκυκλο, ο κινητήρας είναι ένας V8 6,2 λίτρων και 450 ίππων από Corvette, που δίνει κίνηση στον πίσω άξονα από φορτηγάκι Chevrolet μέσω ενός ημιαυτόματου κιβωτίου με μετατροπέα ροπής και 3 σχέσεις που αλλάζουν με το πόδι. Το παρήγγειλε ένας πελάτης –μπορείτε να τον φανταστείτε…– και το έφτιαξε η Boss Hoss Γερμανίας.

Εντυπωσιακό θηρίο μια κλασική, δίτροχη Boss Hoss V8 (δείτε και ακούστε την στο video πιο κάτω), όμως πολύ πιο εύκολα ισορροπείς 700 κιλά πάνω σε τρεις τροχούς…

[Πηγή: Ride Apart, YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube