Τράκαρε τη Mustang Shelby GT350R του πατέρα του στην πόρτα του γκαράζ [video]

Τράκαρε τη Mustang Shelby GT350R του πατέρα του στην πόρτα του γκαράζ [video]

Ο νεαρός ακούγεται να φωνάζει «Είμαι νεκρός» μόλις συνειδητοποιεί την πράξη του.

'Ενας έφηβος από τις ΗΠΑ στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει τους φίλους του με την Ford Mustang Shelby GT350R του πατέρα του, τράκαρε στην πόρτα του γκαράζ κατά την εκκίνηση.

Το περιστατικό φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε ένας από τους παρευρισκόμενους, ο οποίος προφανώς περίμενε ένα απλό μαρσάρισμα του κινητήρα. Προφανώς ο νεαρός οδηγός δεν έλεγξε το λεβιέ του χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων προτού βάλει μπρος το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να κινηθεί προς τα εμπρός τη στιγμή που άφησε το συμπλέκτη. Αφού κατάλαβε το λάθος του, ο γιος βγήκε από το αυτοκίνητο φωνάζοντας «Είμαι νεκρός!», σκεπτόμενος το πώς θα δικαιολογήσει το περιστατικό στον πατέρα του.

Κρίνοντας από την ελάχιστη απόσταση που κάλυψε το αυτοκίνητο, φαίνεται πως η σύγκρουση έγινε με πολύ χαμηλή ταχύτητα, ενώ η μικρή παραμόρφωση της μεταλλικής πόρτας του γκαράζ βοήθησε στο να μη γίνει μεγάλη ζημιά. Δεν έχουμε φωτογραφίες της μάσκας όμως στη χειρότερη περίπτωση θα υπάρχουν μικρές γρατσουνιές στα σημεία επαφής, καθώς οι προφυλακτήρες είναι σχεδιασμένοι να αντέχουν τέτοιου είδους συγκρούσεις.

Ελπίζουμε ο προφυλακτήρας της Mustang Shelby GT350R να βγήκε αλώβητος από αυτή τη δοκιμασία, και ο πατέρας να έδειξε κατανόηση για τη μικρή αυτή απερισκεψία του νεαρού.

Η Mustang Shelby GT350R είναι η έκδοση επιδόσεων του μοντέλου με κινητήρα V8 5,2 λίτρων με ισχύ 533 PS ο οποίος συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων που στέλνει τη δύναμη στους πίσω τροχούς. Εκτός από τον κινητήρα, οι διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες Mustang εντοπίζονται στην σπορ ανάρτηση και το πιο επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο.

.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube