Τραγωδία στο Spa: Νεκρός ο 18χρονος Ολλανδός οδηγός Dilano van ‘t Hoff [video]

Τραγωδία στο Spa: Νεκρός ο 18χρονος Ολλανδός οδηγός Dilano van ‘t Hoff [video]

Το δυστύχημα φαίνεται να οφείλεται στην καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε την ώρα του αγώνα στην πίστα του Spa. 

Ο 18χρονος Ολλανδός, Dilano van ‘t Hoff, έχασε τη ζωή του το Σάββατο, σε αγώνα του πρωταθλήματος Formula Regional European Championship by Alpine στη πίστα του Spa Francorchamps του Βελγίου.

Ο Ολλανδός ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα εξαιτίας της έντονης βροχής με τρία άλλα μονοθέσια, αυτά των Joshua Dufek, Adam Fitzgerald και Enzo Scionti.

Η ομάδα του, η MP Motorsport, σε ανακοίνωσή της τονίζει πως «είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια ενός εκ των λαμπρότερων ολλανδικών ταλέντων μας, που έφερε τόση ενέργεια στην ομάδα μας τα χρόνια που αγωνίστηκε μαζί μας.

Ο Dilano είναι μέλος της οικογένειας των αγώνων μας από το ντεμπούτο του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το 2021. Δίνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Dilano και στους αγαπημένους του και υποστηρίζουμε πλήρως αυτούς και τα μέλη της ομάδας μας που έχασαν όχι μόνο έναν οδηγό αλλά και έναν φίλο».

Ο Dilano van ‘t Hoff ξεκίνησε τους αγώνες στο Πρωτάθλημα της Formula 4 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το 2021 και την ίδια χρονιά κέρδισε το ισπανικό πρωτάθλημα της Formula 4 με την MP Motorsport.

Πέρυσι συμμετείχε σχεδόν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος Formula Regional European Championship, ανεβαίνοντας μια φορά στο βάθρο, στη Βαρκελώνη τον Οκτώβριο. Το καλύτερο του αποτέλεσμα φέτος ήταν η έβδομη θέση στον εναρκτήριο αγώνα στην Imola τον Απρίλιο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube