Τoyota Υaris έρχεται με δώρο Playstation 5 και το Gran Turismo 7

Τoyota Υaris έρχεται με δώρο Playstation 5 και το Gran Turismo 7

Ειδική έκδοση του Toyota Υaris στην Iσπανία έρχεται με δώρο κονσόλα PS5 και το παιχνίδι Gran Turismo 7.

Σκέφτεστε να αποκτήσετε το ιαπωνικό σουπερμίνι και σας λείπει από το σπίτι ένα Playstation 5; Τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αποκτήσετε και τα δυο, με βασική προϋπόθεση βέβαια να ζείτε στην Ισπανία ή να σκέφτεστε να μετακομίσετε σύντομα σ' αυτή!

Η Toyota Ισπανίας λάνσαρε μια ειδική έκδοση του υβριδικού Yaris GR Sport με την ονομασία GT7 Edition. Είναι περιορισμένη και θα διατεθούν μόλις 100 κομμάτια, με την αγορά του να συνοδεύεται από ένα PS5, το παιχνίδι Gran Turismo 7, επιπλέον χειριστήριο για την κονσόλα και τρεις μήνες συνδρομής στο Playstation Plus. Τα αυτοκίνητα της ειδικής έκδοσης θα κοσμούνται εξωτερικά και εσωτερικά από μικρές πινελιές με τον λογότυπο του Gran Turismo 7. 

Toyota Yaris

Το βιβλίο παραγγελιών θα ανοίξει στις 4 Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που θα κυκλοφορήσει και το Gran Turismo 7. Η έκδοση προκύπτει μετά από τη συνεργασία της Playstation με το Toyota Gazoo Racing Iberian Cup, στο οποίο αγωνίζονται Toyota GR Yaris με ειδικές μετατροπές.

Υπενθυμίζουμε ότι ότι κάτω από το καπό του υβριδικού Toyota Yaris βρίσκεται ένας τρικύλινδρος κινητήρας 1,5 λίτρων που λειτουργεί σε κύκλο Atkinson. Το θερμικό μοτέρ συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και μια μπαταρία ιόντων λιθίου.

Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 116 PS, εγγυώμενη κατά την εταιρεία επιτάχυνση 0-100 km/h σε 9,7” και τελική ταχύτητα 175 km/h. Το υβριδικό σουπερμίνι χρησιμοποιεί ένα αυτόματο κιβώτιο διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης CVT και μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι τα 130 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube