Το Toyota Land Cruiser 300 που αντέχει 15 kg TNT! [video]

Το Toyota Land Cruiser 300 που αντέχει 15 kg TNT! [video]

Μετά την φροντίδα της εταιρείας INKAS, το εικονιζόμενο Toyota Land Cruiser 300 μπορεί να προστατέψει τους επιβάτες του ακόμη και σε περίπτωση βομβιστικής επίθεσης!

Για λόγους που δεν θα αναλύσουμε εδώ, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τη δυνατότητα να μπουν σε ένα απλό καθημερινό αυτοκίνητο και να ξεκινήσουν για την δουλειά τους. Κάποιοι για να φθάσουν στο γραφείο ή σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική δραστηριότητά τους χρειάζεται -ή νοιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια- να μετακινούνται με θωρακισμένα αυτοκίνητα.

Η καναδική εταιρεία INKAS είναι από τις πλέον καταξιωμένες στον χώρο και εξειδικεύεται στη θωράκιση αυτοκινήτων, τα οποία πουλά στη συνέχεια σε πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες ή όποιους άλλους πιστεύουν πως κινδυνεύουν από τρομοκρατικές ή άλλου είδους επιθέσεις. Ένα από τα τελευταία της δημιουργήματα είναι και το Toyota Land Cruiser 300 το οποίο, μετά τις απαραίτητες μετατροπές και δοκιμές, έλαβε πιστοποίηση για θωράκιση επιπέδου VPAM VR7.

Η INKAS αναφέρει ότι το Land Cruiser 300 πληροί τις αυστηρότερες αντιβαλλιστικές προδιαγραφές και πως πρακτικά είναι άτρωτο από επίθεση με σφαίρες κάθε διαμετρήματος και πως αντέχει σε ταυτόχρονη επίθεση από χειροβομβίδες στην οροφή ή το πάτωμα του αυτοκινήτου. Επιπλέον, μπορεί να συνεχίσει την πορεία του αλώβητο μετά από δυο νάρκες, ενώ όπως θα δείτε και στο βίντεο από τις δοκιμές του που ακολουθεί, μπορεί να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στους επιβαίνοντες του ακόμα και αν εκραγούν δίπλα του 15 kg ΤΝΤ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το υψηλό επίπεδο θωράκισης και ασφάλειας που προσφέρουν τα αυτοκίνητα της INKAS» δήλωσε η Margarita Simkin, συνιδρυτής και πρόεδρος της καναδικής εταιρείας. «Το VPAM είναι ο χρυσός κανόνας στις δοκιμές και την εξέλιξη θωρακισμένων οχημάτων και η πιστοποίηση που λάβαμε αποτελεί μεγάλη επιβράβευση για την INKAS και το τεχνικό επιτελείο της».

[Πηγή: INKAS]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube