Του έμεινε το τιμόνι στα χέρια την ώρα που οδηγούσε!

Του έμεινε το τιμόνι στα χέρια την ώρα που οδηγούσε!

Σύμφωνα με την Tesla, το τιμόνι του συγκεκριμένου Model 3 δεν είχε βιδωθεί σωστά.

Ένας ιδιοκτήτης Tesla Model 3 από τη Μ.Βρετανία είχε μια τρομακτική εμπειρία όταν το τιμόνι του έμεινε στα χέρια την ώρα που οδηγούσε!

Το περιστατικό συνέβη καθώς έκανε όπισθεν για να παρκάρει το όχημα στην αυλή του, περίπου ένα μήνα αφού το είχε παραλάβει καινόυριο από την εταιρεία. Την ίδια ημέρα ο ιδιοκτήτης είχε οδηγήσει για περίπου 30 km, και μέσα στην ατυχία του αισθάνεται τυχερός που το συμβάν δεν έγινε νωρίτερα ενώ βρισκόταν στο δρόμο.

Η Tesla παρέλαβε το αυτοκίνητο και το επέστρεψε την επόμενη μέρα με το τιμόνι στη θέση του. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, η εταιρεία παραδέχθηκε πως το τιμόνι δεν ήταν βιδωμένο (όπως θα έπρεπε), ενώ διεξάγει έρευνα για το σφάλμα που προφανώς συνέβη στη γραμμή παραγωγής.

Εκτός από το ελαττωματικό τιμόνι, ο Jason που δηλώνει θαυμαστής της Tesla εδώ και πολλά χρόνια, έχει και άλλους λόγους να αισθάνεται απογοητευμένος από τις υπηρεσίες της. Όπως αναφέρει, παρήγγειλε το όχημα τον Σεπτέμβριο του 2019 με προγραμματισμένη παράδοση για τον Οκτώβριο του 2019. Τελικά, μετά από πολλαπλές καθυστερήσεις το Model 3 παραδόθηκε στις 20 Μαρτίου 2020, με την πανδημία COVID-19 να μην επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να το οδηγήσει όσο θα ήθελε (το οδόμετρο έχει γράψει περίπου 550 km).

Όπως δήλωσε ο ίδιος, παρότι γνωρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση το τιμόνι να ξαναφύγει από τη θέση του, προσπαθεί να ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ και να εμπιστευτεί ξανά το αγαπημένο του αυτοκίνητο καθώς δεν έχει χρήματα να αγοράσει άλλο.

[Πηγή: New York Post μέσω Insideevs]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube