Τι θα λέγατε για μια έκδοση Nismo του Nissan Qashqai;

Τι θα λέγατε για μια έκδοση Nismo του Nissan Qashqai;

Η υποθετική κορυφαία έκδοση επιδόσεων του Nissan Qashqai σε ένα rendering.

Η νέα γενιά του Nissan Qashqai παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες, όμως ο καλλιτέχνης X-Tomi Design πρόλαβε ήδη να ετοιμάσει rendering για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια έκδοση επιδόσεων του C-SUV με τα σήματα της Nismo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Nissan Qashqai [video]

Όπως βλέπουμε στην ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, το υποθετικό Qasqhai Nismo έχει χαμηλωμένη ανάρτηση, προέκταση του εμπρός προφυλακτήρα με ενσωματωμένο σπλίτερ, προεκτάσεις των μαρσπιέ, αεροτομή και ζάντες μεγάλης διαμέτρου με έξι ακτίνες που κρύβουν πίσω τους κόκκινες δαγκάνες φρένων. Ο καλλιτέχνης επέλεξε λευκή απόχρωση του αμαξώματος σε συνδυασμό με μαύρο για την οροφή, τους καθρέφτες, τη γρίλια και τα αεροδυναμικά βοηθήματα, ανθρακί ζάντες και κόκκινες πινελιές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test Drive: Nissan Juke NISMO RS 4x4 CVT

Με δεδομένο τους ολοένα και αυστηρότερους κανονισμούς ρύπων στην Ευρώπη, το σενάριο να δούμε ένα Nissan Qashqai Nismo είναι σχεδόν απίθανο. Παρόλα αυτά, μια τέτοια έκδοση θα ήταν ιδανικός αντίπαλος για μοντέλα όπως το Cupra Ateca, και το Volkswagen T-Roc R, εφόσον συνδυαζόταν με αυξημένη ισχύ και σύστημα τετρακίνησης. Αν κρίνουμε μάλιστα από το αντίστοιχο Nissan Juke NISMO RS, το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα εκρηκτικό!

[Πηγή: X-Tomi Design]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube