Τι δουλειά έχει μια BMW στην κεντρική αντιπροσωπεία της Mercedes-Benz;

Τι δουλειά έχει μια BMW στην κεντρική αντιπροσωπεία της Mercedes-Benz;

Μια περίεργη συμμαχία μεταξύ των δύο αιώνιων αντιπάλων με αφορμή την περίοδο των γιορτών.

Όσοι επισκεφθούν την κεντρική αντιπροσωπεία της Mercedes-Benz στο Μόναχο θα παρατηρήσουν πως ανάμεσα στα μοντέλα της γερμανικής φίρμας βρίσκεται και μια BMW iX3!

Η ιδέα της "ανακωχής" μεταξύ BMW και Mercedes-Benz, δύο διαχρονικών ανταγωνιστών στον χώρο της αυτοκίνησης, ήρθε με αφορμή τη γιορτινή ατμόσφαιρα του Δεκεμβρίου. Για 25 ημέρες, ο κάθε κατασκευαστής θα προωθεί ένα ηλεκτρικό όχημα του μεγάλου του αντιπάλου σε ένα δείγμα καλής θέλησης και αλληλεγγύης. Η Mercedes-Benz εκθέτει την BMW iX3 στο Μόναχο ως μέρος του γιορτινού ημερολογίου Advent calendar, ενώ η BMW εκθέτει την Mercedes-Benz EQC στο μουσείο της στο Wert μαζί με τον κατάλληλο στολισμό.

Το σλόγκαν που χρησιμοποιείται για τη συμμαχία είναι το “Wir halten zamm” που σημαίνει «Κρατάμε Μαζί».

Ο Helmut Käs, υπεύθυνος του μουσείου BMW Welt δήλωσε: «Στη σημερινή κατάσταση, το αίσθημα ενότητας είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Για αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που η BMW iX3 τοποθετήθηκε στο Advent calendar της Mercedes-Benz στο Μόναχο, και καλοσωρίζουμε θερμά την Mercedes-Benz EQC 400 ως επισκέπτη στο BMW Welt. Με αυτή την ανταλλαγή-έκπληξη, θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να σταματήσουν για λίγο και να συλλογιστούν, να σηματοδοτήσουμε την αλληλεγγύη και να επιστήσουμε την προσοχή των επισκεπτών μας σε αυτή την πρωτοβουλία υποστήριξης τοπικών επιχειρήσεων.»

[Πηγή: BMW Blog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube