Τη βοήθεια του Προέδρου Trump ζητά η σύζυγος του Carlos Ghosn

Τη βοήθεια του Προέδρου Trump ζητά η σύζυγος του Carlos Ghosn

Ζητά να της επιτραπεί να συναντηθεί με τον σύζυγό της και να εξασφαλιστούν οι συνθήκες μιας δίκαιης δίκης.

Η σύζυγος του πρώην προέδρου της Nissan Carlos Ghosn ζήτησε από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump να θέσει την υπόθεση του συζύγου της στον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας στην σύνοδο των ηγετών που θα γίνει μέσα στο μήνα. Ο Shinzo Abe πρόκειται να φιλοξενήσει τους ηγέτες των χωρών της G20 στην Οζάκα στις 28-29 Ιουνίου.

«Θα ήθελα ο Πρόεδρος Trump να μιλήσει στον Πρωθυπουργό Abe σχετικά με τις δίκαιες συνθήκες κράτησης, τις συνθήκες δίκαιης δίκης και να με αφήσουν να μιλήσω με τον σύζυγό μου, σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωότητας έως ότου βγει μια οριστική απόφαση από το δικαστήριο», δήλωσε η Carole Ghosn, η οποία σημειωτέον έχει αμερικανικό διαβατήριο.

Η Carole Ghosn δήλωσε ότι δεν είχε μιλήσει με τον σύζυγό της από τη στιγμή που συνελήφθη εκ νέου στις 4 Απριλίου, πριν απελευθερωθεί εκ νέου με καταβολή εγγυήσεων.

Ωστόσο, στους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί είναι και η απαγόρευση να έρθει σε επαφή με διάφορα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και η σύζυγός του. Αυτό το τελευταίο η Carole Ghosn, η οποία είχε ζητήσει και νωρίτερα τον Απρίλιο και τη συνδρομή της γαλλικής κυβέρνησης, το χαρακτηρίζει «απάνθρωπο».

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube