Τι βλέπουν οι πιλότοι που πετούν μέσα στον τυφώνα Matthew; [video]

Τι βλέπουν οι πιλότοι που πετούν μέσα στον τυφώνα Matthew; [video]

Οι κυνηγοί τυφώνων από την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ είναι ίσως οι πιλότοι με το φαρδύτερο καβάλο σε αυτό τον τρομακτικό και εκδικητικό πλανήτη.

Τις τελευταίες ημέρες τους έχουμε δει να φέρνουν σε πέρας αποστολές αναγνώρισης μέσα στον Matthew –τυφώνα κατηγορίας 3 που μπορεί να σκοτώσει κάθε άνθρωπο στην Καραϊβική και στη Florida- για να συγκεντρώσουν δεδομένα, αλλά και να ανεβάσουν μερικά από τα πιο απίστευτα videos στο Twitter. Και όπως ήταν αναμενόμενο, οι πιλότοι περιέγραψαν την πτήση ως «ταραχώδη».

Ο πιλότος Jim Van Fleet ποστάρισε επίσης μερικά αποσπάσματα από την πτήση του στο μάτι του κυκλώνα Matthew, χτες. Μολονότι τα αεροπλάνα της NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) είναι ειδικά σχεδιασμένα γι’ αυτόν το τύπο των αποστολών, η ισχύς με την οποία πέφτει η μανία του κυκλώνα πάνω στους έλικες είναι ιδιαίτερα ανησυχητική.

Αν είστε από εκείνους που αρνούνται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους όταν η πολιτική προστασία μιας χώρας το ζητά διότι το επιβάλλει μια θεομηνία, δείτε το video αυτό και ξανασκεφτείτε το.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube