Τι αντιπροσωπεύει ένα Koenigsegg; [video]

Τι αντιπροσωπεύει ένα Koenigsegg; [video]

Ο Christian von Koenigsegg μας οδηγεί με τη ματιά του, αναλύοντας τι χρειάζεται για να εξελίσσεις hypercar, όπως αυτά της σουηδικής εταιρείας.

Με έναν απίστευτο τρόπο, ο Christian von Koenigsegg κάνει τη διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής ενός αυτοκινήτου να ακούγεται μια κοινότοπη και εύκολη διαδικασία.

Το πάθος του φυσικά και είναι να κατασκευάζει αυτοκίνητα και μόλις η εταιρεία του ολοκληρώσει κάτι ακραίο, ξεκινά για το επόμενο, κάτι ακόμη πιο ακραίο. Η φήμη της Koenigsegg χτίστηκε μέσα από χρόνια σταδιακής εξέλιξης και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση της εντυπωσιακής απόδοσης των αυτοκινήτων της, αλλά και εν μέσω μιας φήμης που την κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων δημιουργών hypercar. Η Koenigsegg πιέζει διαρκώς τα προϊόντα της να φτάνουν στο όριο, όπως και η ίδια την απόδοση του μηχανισμού της, κάτι που πρέπει να περιμένετε να ενταθεί ακόμα περισσότερο στο προσεχές μέλλον.

Η παρουσία της Koenigsegg στο εφετινό 85ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης δείχνει ότι η σουηδική εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται τόσο στον τομέα της απόδοσης των μοτέρ όσο και σε γκάμα με νέα μοντέλα. Η εταιρεία στο στάντ της, στην Ελβετία, ήρθε με δύο νέα μοντέλα: Το Agera RS με 1.160 PS και το Regera plug-in hybrid με πάνω από 1.500 PS. Όπως λέει ο Christian von Koenigsegg στον ορίζοντα βρίσκεται και ένα τετραθέσιο μοντέλο.

Aς δούμε το video, ρίχνοντας μια ματιά στο τι χρειάζεται για να εξελίσσεις ένα hypercar, όπως αυτά της Koenigsegg…

[Πηγή Koenigsegg]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube