Τι άλλο θα δούμε: μετατροπή Mazda RX-8 σε pick-up (!)

Τι άλλο θα δούμε: μετατροπή Mazda RX-8 σε pick-up (!)

Όλοι ελπίζουμε να πρόκειται για ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες, όμως αυτό το RX-8 με καρότσα μάλλον υπάρχει στην πραγματικότητα.

Έχουμε δει αμέτρητες επεμβάσεις βελτίωσης ή... επιδείνωσης σε Mazda RX-8, αλλά τίποτα τόσο extreme όσο αυτό, αφού κάποιος αποφάσισε να του κοτσάρει μια καρότσα από pick-up Chevrolet S10.

Δεν ξέρουμε από ποια μεριά του πλανήτη προέρχονται οι φωτογραφίες που έστειλε στον ιστότοπο Car Throttle κάποιος κ. Cole Preston. Γνωρίζουμε ότι τα pick-up με σπορ χαρακτήρα και αμάξωμα που παραπέμπει σε coupe προτιμώνται ιδιαίτερα στην Αυστραλία, όπου ονομάζονται ute, οπότε ίσως τραβήχτηκαν εκεί.



Το ιδιαίτερο αυτό κατασκεύασμα φαίνεται πως είναι ένα κανονικό Mazda RX-8 από μπροστά μέχρι τη μέση του αμαξώματος. Ο δημιουργός του όμως έχει στοκάρει την αριστερή πίσω πόρτα και έχει αφήσει στη θέση της μόνο τη δεξιά, δημιουργώντας μια διαμόρφωση 2+1, αντίστοιχη του Hyundai Veloster και του Mini Clubman.

Ωστόσο η σημαντικότερη επέμβαση έχει γίνει στο πίσω μέρος. Τα όμορφα οπίσθια του Mazda RX-8 έχουν αντικατασταθεί από την καρότσα ενός pick-up Chevrolet S10, με πίσω φώτα τύπου lexus και χρωμιωμένο προφυλακτήρα.



Μέχρι να έρθουν στην επιφάνεια και άλλες πληροφορίες για το αγροτικό Mazda RX-8 η ελπίδα να πρόκειται απλώς για καλά επεξεργασμένες ψηφιακά εικόνες δεν έχει χαθεί, αν και το πιθανότερο είναι πως αυτό το πράμα κυκλοφορεί στους δρόμους κάποιας χώρας του πλανήτη.

[Πηγή: Car Throttle]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube