«Θυσία» στον κορονοϊό και το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι

«Θυσία» στον κορονοϊό και το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι

Εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις με δράσεις «εκτός των τειχών» και αντικείμενο τη βιώσιμη κινητικότητα.

Παρά το γεγονός ότι ο Σεπτέμβριος είναι ακόμη μακριά και όλοι ελπίζουμε πως μέχρι τότε ο εφιάλτης του κορονοϊού θα έχει εκλείψει, οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού που ήταν προγραμματισμένη από τις 26 Σεπτεμβρίου-11 Οκτωβρίου 2020, ανακοίνωσαν ότι η έκθεση ακυρώνεται.
Παράλληλα διευκρίνισαν ότι η σχεδιάζουν έναν άλλο τρόπο να φιλοξενήσουν εταιρείες και εκθέματα, που πάντως δεν θα είναι σε κλειστό χώρο.
Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν τονίζουν ότι η αυτοκινητοβιομηχανία έχει ήδη πληγεί καίρια από τις επιπτώσεις της πανδημίας και ως εκ τούτου πρέπει να σκεφτούμε άλλες ιδέες, να είμαστε πιο καινοτόμοι και πιο δημιουργικοί αλλά και πιο ευέλικτοι.

Οι ιδέες που έχουν πέσει στο τραπέζι και ήδη επεξεργάζονται από τους διοργανωτές έχουν να κάνουν με εναλλακτικές δράσεις «εκτός των τειχών» με σκοπό να προωθήσουν με έναν άλλο τρόπο τα προϊόντα της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ήδη υπάρχει συνεργασία για το σκοπό αυτό με εταιρείες και θεσμούς όπως οι Movin’On και Smart City και ο βασικός προσανατολισμός είναι η διοργάνωση ενός φεστιβάλ που θα έχει σαν βασικό αντικείμενο την καινοτόμο και βιώσιμη κινητικότητα.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube