Θύμα κλοπής ύψους €57,5 εκατ. η Tamara Ecclestone

Θύμα κλοπής ύψους €57,5 εκατ. η Tamara Ecclestone

Οι ληστές «έγδυσαν» το σπίτι της κόρης του Bernie Ecclestone στο Λονδίνο.  

Η Tamara Ecclestone, η κόρη του πρώην αφεντικού της F1 Bernie Ecclestone, έπεσε θύμα κλοπής καθώς άγνωστοι διαρρήκτες αφαίρεσαν από το σπίτι της στο δυτικό Λονδίνο κοσμήματα αξίας € 57,5 εκατ. στη διάρκεια μιας 50λεπτης διάρρηξης, γράφει σήμερα η εφημερίδα Sun.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, τρεις διαρρήκτες εισέβαλαν την Παρασκευή στο σπίτι της 35χρονης, κοντά στο Hyde Park, κατορθώνοντας να ξεφύγουν από τους φρουρούς ασφαλείας και παραβίασαν χρηματοκιβώτια μέσα στην κρεβατοκάμαρά της.

Η Tamara, είχε μόλις φύγει από τη χώρα για τις διακοπές των Χριστουγέννων όταν έγινε η διάρρηξη, αναφέρει το δημοσίευμα.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας αρνήθηκε να επιβεβαιώσει συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά ερωτηθείσα για την υπόθεση είπε ότι η αστυνομία κλήθηκε σε οικία του δυτικού Λονδίνου λίγο μετά τις 23:00 τοπική ώρα της Παρασκευής για μια υπόθεση διάρρηξης.

«Οι αστυνομικοί έσπευσαν εκεί. Έγινε γνωστό ότι μια ποσότητα μεγάλης αξίας κοσμημάτων είχε κλαπεί. Δεν έγιναν συλλήψεις. Οι έρευνες συνεχίζονται». Κανένα μέλος της οικογένειας Ecclestone δεν ήταν διαθέσιμο να σχολιάσει.
 

[Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube

Videos από το DRIVE