Θέλετε ένα ολοκαίνουργιο Honda S2000; Βιαστείτε! [+video]

Θέλετε ένα ολοκαίνουργιο Honda S2000; Βιαστείτε! [+video]

Το συγκεκριμένο S2000 είναι ένα από τα τελευταία, έχει μόλις 145 km στο οδόμετρο κι έχει βγει σε διαδικτυακή δημοπρασία.

Έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που το τελευταίο Honda S2000 βγήκε από τη γραμμή παραγωγής. Οπότε, αν θέλετε να αγοράσετε ένα καινούργιο, έχετε αργήσει πολύ. Ή μήπως όχι;

Όχι, διότι δημοπρατείται αυτή τη στιγμή ένα πρακτικά ολοκαίνουργιο S2000. Τόσο καινούργιο, που έχει ακόμη τα χαρτιά του τελωνείου κολλημένα στα τζάμια! Και βέβαια δεν έχει ταξινομηθεί ποτέ. Είναι το πιο καινούργιο, καθαρό και γνήσιο S2000 στον πλανήτη. 

Το αυτοκίνητο το πουλάει ο πασίγνωστος οδηγός αγώνων IndyCar, Graham Rahal, και είναι μοντέλο του 2009, ένα από τα τελευταία που έχουν κατασκευαστεί. Μάλιστα, ισχύει ακόμη η εργοστασιακή εγγύηση (στις ΗΠΑ) μέχρι τον ερχόμενο Απρίλη! Απίστευτο!

Οδόμετρο Honda S2000

Το κοντέρ γράφει μόλις 90 μίλια (145 km) και όλα είναι άψογα. Το μαύρο χρώμα αστράφτει, τα πλαστικά δεν έχουν ξεθωριάσει καθόλου και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων λειτουργεί θαυμάσια, όπως και η ηλεκτρικά αναδιπλούμενη σκεπή. Το κάτω μέρος του αυτοκινήτου είναι πεντακάθαρο και ο 4κύλινδρος VTEC 2,2 λίτρων και 241 ίππων, με τον κωδικό F22C (λιγότερο πολύστροφος, αλλά πιο ροπάτος από τον αρχικό 2λιτρο F20C) λέγεται ότι λειτουργεί τέλεια. Ακόμη και τα λάστιχα Bridgestone Potenza είναι γνήσια, «μαμά». Το αυτοκίνητο είναι σαν να βγήκε από τη μηχανή του χρόνου.

Το S2000 αυτό είναι σε δημοπρασία στο Bring a Trailer. Απομένουν 6 μέρες για την τελική κατακύρωση και η υψηλότερη μέχρι στιγμής προσφορά είναι στα $50.000 (€44.150).

Κελεπούρι, για ένα κλασικό youngtimer που κόστιζε προ δεκαετίας €34.795, όπως γράφει στο πιστοποιητικό που είναι κολλημένο στο τζάμι!...

[Πηγή: Bring a Trailer]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube