Θα σας κόψει την ανάσα ο Danny MacAskill με το ποδήλατό του! [video]

Θα σας κόψει την ανάσα ο Danny MacAskill με το ποδήλατό του! [video]

Δείτε τον κορυφαίο trial biker να κάνει εντελώς απίστευτα πράγματα με το mountain bike του στην εξοχή της Σκοτίας!

Ο Danny MacAskill είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδηλάτες τράιαλ, αλλά τη φήμη του δεν την έχει χτίσει τόσο σε αγώνες όσο σε εξαιρετικά φτιαγμένα φιλμάκια στο διαδίκτυο.

Αυτό δεν αφαιρεί τίποτε από τις πραγματικά απίστευτες ικανότητές του, αλλά βοηθούν και οι εξίσου μεγάλες ικανότητες των ανθρώπων που δούλεψαν αυτά τα αριστουργηματικά βιντεάκια που παρουσιάζει η Red Bull.

Το Wee Day Out” είναι το τελευταίο της σειράς, που δείχνει τον Danny να κάνει τα ακροβατικά κόλπα του σε κάθε λογής περιβάλλοντα, από τη σκοτσέζικη εξοχή μέχρι μια… συλλογή παιδικών παιχνιδιών.

Το συγκεκριμένο βίντεο ξεκινά με ένα παλιό ατμοκίνητο τρένο στην κλασική γραμμή Caledonian Express από το Λονδίνο στο Εδιμβούργο. Αμέσως ο Danny μας κόβει την ανάσα καθώς πηδά με το ποδήλατό του από την αποβάθρα και προσγειώνεται πάνω σε μία από τις ράγες! Περιθώριο λάθους: μηδενικό!

Αυτό είναι μόνο το ορεκτικό. Τα ακροβατικά που ακολουθούν ξεπερνούν κάθε φαντασία. Και παράλληλα δίνουν μια ειδυλλιακή εικόνα της σκοτσέζικης εξοχής. Αν το υπουργείο τουρισμού της Σκοτίας δεν έχει χορηγήσει το βίντεο αυτό, θα έπρεπε σίγουρα να το είχε κάνει αφού ψάχνεις μετά στο διαδίκτυο για το πόσο κάνουν τα εισιτήρια!

Πέρα από τα υπέροχα τοπία, το video έχει και κάμποσες αστείες στιγμές, συμπεριλαμβανομένης και της σκηνής του τέλους όπου εμφανίζεται ο… παππούς του Danny, με καρό tartan πανταλόνια και με τη χαρακτηριστική σκοτσέζικη προφορά του. Enjoy!...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube