Τέσσερα χρόνια αναμονή για την παραλαβή του νέου Toyota Land Cruiser!

Τέσσερα χρόνια αναμονή για την παραλαβή του νέου Toyota Land Cruiser!

Η Toyota ενημέρωσε τους πελάτες ότι θα πρέπει να περιμένουν τέσσερα χρόνια για να φτάσει στα χέρια τους το νέο Land Cruiser, αν το παραγγείλουν τώρα!

Toyota Land Cruiser

Πέρυσι, έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν τoν χρόνο αναμονής για την παράδοση ενός νέου Toyota Land Cruiser να φτάνει μέχρι και τα τέσσερα χρόνια. Δυστυχώς για όσους έχουν παραγγείλει την τελευταία γενιά της ναυαρχίδας της Toyota δεν πρόκειται για φήμη, αλλά για την πραγματικότητα. 

O κατασκευαστής πραγματοποίησε μια δημοσίευση στην ιαπωνική ιστοσελίδα του, η οποία ενημέρωνε το κοινό για τις καθυστερήσεις που ταλανίζουν το SUV. Συγκεκριμένα, το μήνυμα του ανέφερε «σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα από τα μοντέλα μας, σας ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη που θα καθυστερήσουμε να σας παραδώσουμε το νέο σας Land Cruiser».

Toyota Land Cruiser

Προσθέτοντας «εάν το παραγγείλετε τώρα, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει και τα τέσσερα έτη. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μειώσουμε τον χρόνο αναμονής».

Από τη πρώτη στιγμή του λανσαρίσματος του Land Cruiser, η Toyota δήλωσε ότι η απήχηση ήταν τόσο υψηλή που το διάστημα διεκπεραίωσης των παραγγελιών είχε ξεπεράσει τους δώδεκα μήνες. Με το βιβλίο παραγγελιών να εξακολουθεί να γεμίζει την στιγμή που ο ρυθμός παραγωγής δεν βελτιώνεται, είναι λογικό οι καθυστερήσεις να αυξάνονται συνεχώς. 

Toyota Land Cruiser

Θυμίζουμε ότι το Land Cruiser Series 300 παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο αντικαθιστώντας το Series 200 που είχε κάνει πρεμιέρα το 2007.

Η γκάμα των κινητήρων του νέου Toyota Land Cruiser περιλαμβάνει δύο ολοκαίνουργια σύνολα - έναν βενζινοκινητήρα twin-turbo V6 3,5 lt με απόδοση 415 PS και 650 Nm ροπής και έναν πετρελαιοκινητήρα V6 3,3 lt με απόδοση 309 PS και 700 Nm. Και τα δύο μοτέρ συνεργάζονται αποκλειστικά με το νέο αυτόματο κιβώτιο δέκα σχέσεων της Toyota που συμβάλλει σε μείωση των εκπομπών CΟ2 κατά 10% σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο. Η κίνηση όπως είναι φυσικό μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube