Tesla… προσγειώνεται σε μια Mercedes και καταλήγει σε έκθεση ντίλερ μετά από τρελή πτήση! [video]

Tesla… προσγειώνεται σε μια Mercedes και καταλήγει σε έκθεση ντίλερ μετά από τρελή πτήση! [video]

Το Tesla Model S είναι γνωστό για τις επιδόσεις του ηλεκτρικού κινητήρα του και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης. Πλέον, ένας οδηγός στην Αγγλία μας απέδειξε ότι μπορεί και να πετάξει!

Οι ιθύνοντες της Tesla πρέπει να έχουν βαρεθεί να βλέπουν στο διαδίκτυο ειδήσεις με τρακαρίσματα στα οποία εμπλέκονται οχήματά τους και στα οποία, τις περισσότερες φορές, οι οδηγοί επιρρίπτουν τις ευθύνες του ατυχήματος στο σύστημα αυτόνομης οδήγησης του Model S.

Είμαι πεπεισμένος όμως ότι αυτό το τρακάρισμα θα χαροποιήσει τα στελέχη της εταιρείας, παρόλο που ένα Tesla Model S είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής. Κι αυτό γιατί δείχνει ότι με τους απερίσκεπτους και επικίνδυνους οδηγούς που κυκλοφορούν ανάμεσά μας κάποιες φορές είναι προτιμότερο τα χειριστήρια του αυτοκινήτου να τα αναλαμβάνει ένα κομπιούτερ!

Το συγκεκριμένο παράξενο ατύχημα συνέβη στην Αγγλία, στη πόλη Hertford, όταν ο οδηγός ενός Tesla βγήκε από το δρόμο, καβάλησε τους θάμνους στην άκρη του δρόμου και… απογειώθηκε! Μετά από πτήση καμιά δεκαριά μέτρων το Model S προσγειώθηκε στην οροφή μιας Mercedes-Benz E-Class, που ήταν σταθμευμένη στο πάρκινγκ του τοπικού αντιπρόσωπου της γερμανικής φίρμας, και σταμάτησε στην τζαμαρία της έκθεσης.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα από το περιστατικό, ενώ και ο οδηγός του Tesla δεν υπάρχουν αναφορές ότι τραυματίστηκε. Όσο για τις συνθήκες που οδήγησαν στο περιστατικό, αυτές είναι προς το παρόν άγνωστες καθώς ο οδηγός είχε πιει μερικά ποτηράκια παραπάνω και δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πως κατάφερε να βρεθεί στον ντίλερ της Mercedes-Benz.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube